PAXOS

Graekenland

Det er ingen hemmelighed, at Grækenland har en særlig plads i vores hjerter. Det vil vil du også hurtigt opleve, når du suser omkring her på bloggen. 

Vi har boet i Grækenland samlet set halvandet år, og rejst vidt omkring – særligt på øerne, og først for få år siden, fik vi endelig besøgt hovedstaden Athen og storslåede Akropolis. Her kan du læse mere om os, bl.a.. om hvorfor vi har boet i landet

Her på siden finder du en samlet oversigt over alle indlæg fra landet, vi elsker højt. Her finder du også vores udførlige rejseguides til forskellige ø-hop ruter i Kykladerne og de Ioniske øer.

Populære Travel Guides fra Grækenland

ALLE INDLÆG FRA GRÆKENLAND

Herunder kan du læse indlæg fra bl.a. : 

Kos, Korfu, Paxos, AntiPaxos, Athen, Rhodos, Kea, Tinos, Andros, Syros, Mykonos & Andros. 

Derudover har vi besøgt en del af de øvrige øer gennem tiden før bloggen, så har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at skrive i kommentarfeltet nedenfor.

OBS: Ift. Covid-19 er det vigtigt altid at undersøge de gældende rejsevejledninger fra UVM samt tjekke evt. lokale restriktioner.

Har du spørgsmål?

Det er altid dejligt at få en hilsen og derigennem mærke, at der sidder nogen derude på den anden side af skærmen og rent faktisk følger med, så tak til alle jer, der tager jeg tid at skrive!

Har du spørgsmål eller lyst at sende en hilsen, er du meget velkommen til at gøre det her. På den måde sikrer vi, at alle kan se svarene og forhåbentlig få  glæde af dem!