Ferie i Danmark

Findes der et bedre sted at holde ferie end i Danmark – altså når vejret er godt? Vi holder af at rejse ud i verden, men holder også ofte ferie herhjemme, primært i familiens sommerhus i Hejlsminde, som også har et stort eget tema her på bloggen. 

Sommeren 2020 fik for alvor ferie i Danmark på landkortet og mon ikke det samme kommer til at gøre sig gældende for 2021.

UDFORSK UKENDTE STEDER

Mange drages af de klassiske velkendte steder som Nordjylland og ditto Sjælland, men og det er også alle områder, som vi også holder meget af og har besøgt ofte.  Men her på siden, vil vi gerne inspirere til at besøge nye og mindre velkendte steder, som fx. et besøg på den fine Havnehøker i Hårbølle på Møn eller Sydjyllands perle Hejlsminde, er ligger blot 18 km. syd for Kolding, og lægger op til klassiske attraktioner som besøg i Sønderborg på Als, honningkagebyen Christiansfeld, Sort sol ved Højer Sluse eller et smut i Vesterhavet.

Og har man udlængsel nås både grænsen og Flensborg indenfor blot en times kørsel. Hamborg indenfor to.

HER FINDER DU ALLE INDLÆG MED INSPIRATION TIL FERIE I DANMARK

Intet står en solopgang i Danmark. Her fanget på Teglgårdens strand ved Lillebælt

Ode til en badebro

IMG_0150

- SOMMERDIGT FRA DANMARK

Stille morgener. Kaffe. Helt alene. Bare mig. Mine tanker og solen, der stilsikker og forudsigelig rejser sig i horisonten. Fylder dagen og verden med lys.

Sommerdage. Liv, barnelatter og krabbefiskeri. Solbrune ben. Der dingler om kap med fiskestænger, som forsigtigt hejses ved fangst🦀

Trappen. Der trinvis leder min krop mod forfriskningens bølgebrus. Ligeligt fordelt mellem veltilpashed og gys.

Blæst og storm. Dage hvor himmel og hav står i et. Hvor vandet når kanten. Hvor bølgerne rykker i træet og de fleste skutter sig med kaffen indendøre.

Aftenstund. En solnedgang i sigte. Roen der sænker sig og sender dagen afsted. Taknemmelighedens tidspunkt. Når solen forsvinder overlegen i horisonten.

Der på broen fornemmes livet.

Det stille.

Det vilde.

Det sjove.

Det skræmmende.

For nogen er du bare en bro.

For mig.

Er du alt ovenfor!
 
Helle/maj 2020

Alle indlæg fra Danmark finder du her

Danmark

WEEKEND PÅ BORNHOLM

I dette indlæg får du tip til oplevelser på Bornholm. Primært den nordlige del og området omkring Allinge-Sandvig, hvor vi spenderede

Læs mere »
Danmark

ODE TIL EN BADEBRO

Stille morgener Kaffe Helt alene Bare mig Mine tanker og solen. Der stilsikker og forudsigelig rejser sig i horisonten. Fylder

Læs mere »
Danmark

VESTERHAVET TUR-RETUR

I dag har vi været på en længe ønsket tur til Vesterhavet. Feriedagene flyver bare afsted i det fuldstændig fantastiske vejr.

Læs mere »