Langkawi, januar 2016

8 UGER I SYDØSTASIEN​

I DETTE INDLÆG FINDER DU AL INFORMATION OG VORES REJSEPLAN  FOR VORES 8 UGERS RUNDREJSE I SYDØSTASIEN I VINTEREN 2015/16

I vinteren 2015/16 satte vi op på en flyver mod Vietnam med kun en returbillet hjem fra Singapore otte uger senere. Vi havde vi kun løse planer for, hvordan rejseplanen skulle tage sig ud. Det blev starten til denne blog, som med tiden er blevet et hjertebarn – og en mindesamling for os alle fem.

Det eneste vi vidste med sikkerhed var, at vi skulle rejse op gennem Vietnam og derefter en tur ind i Laos. Men ingen planer for hvilke byer og steder, vi skulle besøge og hvor længe vi ville blive de enkelte steder. 

Det føltes for os som ubetinget frihed. 

I denne side får du et samlet overblik over, hvordan turen endte med at tage sig ud, og hvordan vi kom fra sted til sted.

 

REJS I VORES FODSPOR

SYDØSTASIEN

8 uger - 5 lande 20 destinationer

dette indlæg finder du vores rejseplan i detaljer og links til alle vores bedste tip og guides til de steder, vi besøgte i Sydøstasien.

>>> Få vores bedste tip til planlægning din egen rejse

 

ALLE INDLÆG FRA TUREN

Har du spørgsmål?

Det er altid dejligt at få en hilsen og derigennem mærke, at der sidder nogen derude på den anden side af skærmen og rent faktisk følger med, så tak til alle jer, der tager jeg tid at skrive!

Har du spørgsmål eller lyst at sende en hilsen, er du meget velkommen til at gøre det her. På den måde sikrer vi, at alle kan se svarene og forhåbentlig få  glæde af dem!