5fodspor

MIG SOM KAPTAJN

Hej alle sammen.

Jeg vil skrive om i går, og om hvad der skete da vi lejede en båd.

I går lejede vi en lille båd, hvor vi selv skulle sejle. Vi sejlede rundt på Korfu. jeg fik faktisk lov til at styre båden helt selv, det var så sjovt. Vi havde båden i 4 timer. Vi kunne godt få tiden til at gå med et eller andet. Vi sejlede rundt til nogle strande som man kun kan komme hen til vis man sejlede.

ved en strand sejlede der en lille båd rundt og solgte sodavand, is og kaffe, så vi fik en is, og mine forældre fik kaffe. Vi sejlede videre. Så kom vi til en klippe hvor man både kunne hoppe fra et lavt stykke og et meget højt stykke. Min søster Camille hoppede far cirka 1 til 2 meter, og min bror Rasmus hoppede far cirka 10 meter. Jeg turde ikke, og min far kunne ikke hoppe fordi han skulle styre båden fordi vi ikke lage anger. Vi fik hurtigt tiden til at gå, så vi havde haft båden i ret lang tid.

Traveturen fra hotellet til byen i aftenlys. Her fornemmer man hvor grønt der er på Ioniske øer.

Vi hoppede i fra båden af, og kom op med en trappe der var på båden. På et tidspunkt var der en flot strand, så der svømmede mig, min søster og mor ud mens drengene var på båden og ventede. Der var vild langt ned til bunden, så vi svømmede hurtigt in d til stranden. Vi havde dykkerbriller med så vi kunne se fisk. Jeg så mange både store og små, og vi fandt flotte sten. Så var det snart slut, vi havde ikke så meget tid tilbage så vi sejlede stille og roligt tilbage til havnen.

Her kan i se at vi har svømmet ind til en strand.

Da vi kom ind tog vi vores ting fra båden og kørte ud til en pool bar. Der fik vi noget mad og drikke. Og så badede vi lidt. Så tog vi hjem til huset og slappede af. Så gik vi i seng. Nu er det sidste dag her på Korfu og så skal vi hjem her i nat. I aften skal vi hen til byen og nyde den sidste aften, og så skal vi hjem og pakke.

Jeg glæder mig til at komme hjem, og til at se min mormor og morfar igen. Mig og min søster skal på Oslobåden med min mormor og morfar, og det er fordi jeg fik den tur i fødselsdagsgave og jeg ville have Camille med.

Så må i have det MEGA monster godt.

Hej Hej fra Kaptajn Selma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *