Gili Meno, 2019

BALI & GILI-ØERNE

Vi rejste rundt på Bali og Gili 4 uger i sommeren 2019. Nedenfor finder du alle vores indlæg fra turen.

Alle indlæg fra Bali & Gili 

FORTID OG FREMTID

I dette indlæg har jeg tænkt mig at fortælle lidt om alle de rejser jeg har været på og alle de kommende.  Mig og min mor tog en uges tid

Læs mere »

GILI MENO – ØEN RUNDT

De smukkeste strande, fantastisk snorkling lige ud fra stranden, havskildpadder, smukke solnedgange med kig til vulkanen på Bali, ro og laidback stemning, slendreture langs strandkanten og masser af smukke strandskaller …..essensen

Læs mere »

POSTKORT FRA GILI MENO

  GILI MENO – GILIØERNES BENJAMIN Mens jeg brygger på et indlæg om de sidste 3 dages oplevelser på Gili Air, får I lige et kort hilsen fra Gili Meno,

Læs mere »

SÅ KOM JEG TIL BALI!

Hej. Det her er mit første indlæg her fra Bali. Jeg har ikke lavet nogle andre indlæg fordi at vi ikke har haft godt internet, og når der endelig har

Læs mere »

BALI PART 1: CANGGU

Drømmefangere, perlemorsfarvede muslingeskaller, solnedgange to die for,en gammel gubbe med 4 surfboards på siden af en scooter, der har set bedre dage,trekantede flethatte der langsomt bevæger sig gennem rismarkerne, frøer der “snakker” så

Læs mere »