5fodspor

ANDROS – HELT NED I GEAR

Godt med skum på vandet på Chora strand i Andros by

1 time med bus og 2 timer med færgen, og så rammer du Andros, der (på trods af dens status som Kykladernes næststørste ø), kun har 7000 fastboende. Her er tempoet et ganske andet end på fastlandet og ikke mindst Athen. Vel ankommet på kajen i havnebyen Gavrio kørte vi 32 km tværs over øen fra vest til øst, hvor vi bor i hovedbyen Andros Chora. Hovedby og hovedby er måske så meget sagt, men siger sikkert mere om størrelsen på resten af byerne på øen.

Her er utrolig fint og malerisk, men der sker ikke meget, så vi skal lige arbejde lidt på at komme ned i gear og lave ingenting andet end at gå ture og udforske byen og området omkring os. Planen er at vi lejer bil de sidste 4 dage, og der skal vi rundt og se på hele øen. Men indtil da skal vi ikke så meget.

1) Afgang med Fast Ferries fra Rafina 1) Kajen i Rafina 3) Kajen i Gavrio, Andros 

SNAPSHOT FRA CHORA ANDROS

Camille og jeg skulle til byens købmand efter lidt forsyninger her i eftermiddag, og lidt oplevelsessyge som vi er, så vi lige vores snit til at drive lidt rundt i byen og se området lidt an. Det stormer ufatteligt meget så badning fra stranden er no-go disse dage, men det gør det jo ikke mindre fotogen. Vi må nøjes med soppeture og så bliver badning i poolen.

Selve byen er rigtig fin, og synes umiddelbart lidt eksklusiv. Der er utrolig velholdt alle steder, og meget klassisk “postkort-Grækenland-agtigt” i de små gader.  Vi har ikke oplevet meget, men smukke indtryk har vi fået. Nedenfor får I et par af dagens snapshots.

Take care:-)

Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *