REJSEGUIDE

Bali og Gili

På denne side får du vores store guide til Bali & Gili-øerne. Drømmen om Bali har vi haft i årtier. Forventningerne var således store, da vi satte vores fødder på den Indonesiske ø, men allerede efter få dage var vi overbevist om, at vi helt klar ville få, hvad vi var kommet efter. Små 4 uger senere kunne vi med glæde konstatere, at vi ikke bare fik, det vi håbede, men også SÅ meget mere og at det ikke er sidste gang, vi har været på Bali.

Vi rejste rundt på Bali og Gili-øerne i sommeren 2019. Nedenfor finder du vores forslag til en rejserute, der med garanti vil efterlade dig med oplevelser af alle arter og i massevis, inkl. links til de steder, vi har boet.  

I denne rejseguide får du desuden vores TOP-5 over bedste oplevelser, anbefalinger og links til steder at bo, nyttig viden om transport og andet, du kan bruges i din egen planlægning både før og under ferien.

Vores rute

8 stop – 24 nætter

CHANGGU 

SOL, STRAND, SURFERE, SHOPPING, SMUKKESTE CAFEER, LÆKKER MAD

3 NÆTTER

UBUD 

RISTERRASSER, SMUK NATUR, SHOPPING, YOGA, UBUD MARKED, FINE CAFEER, LÆKKER MAD

3 NÆTTER

MUNDUK

VANDFALD, LANDSBYLIV, TREKKING, KØLIGE AFTENER,  SOLNEDGANGE BAG JAVAS BJERGE, RO & STORSLÅET NATUR 

2 NÆTTER

LOVINA

VANDFALD, VARME KILDER, SMUKKE SOLNEDGANGE, DET MEST FANTASTISKE STED AT BO, RISMARKER,  HVALSAFARI, STRANDLIV, ULTRABILLIG & FANTASTIK FRISKFANGET FISK. 

3 NÆTTER

GILI-ØERNE

INGEN TRAFIK, TURKISBLÅT VAND, SMUKKE STRANDE OG ENDNU SMUKKERE SOLNEDGANGE, SNORKLING MED HAVSKILDPADDER, LÆKKER MAD&  TONER AF LIVE MUSIK.

GILI AIR – 3 NÆTTER

GILI MENO – 3 NÆTTER

ULUWATU

LÆKKER MAD, GWK NATIONAL PARKSURF OG STRAND FOR ENDEN AF STEGLE TRAPPER, CAFFER & SHOPPING V/PADANG PADANG, SMUKT SMUKT VAND & ABER I MASSEVIS

BINGIN BEACH – 3 NÆTTER

GREEN BOWL BEACH – 3 NÆTTER

Top-5 oplevelser på Bali & Gili øerne

  1. Gili Meno & Air – et MUST hvis du besøger Bali. Snorkling med de smukkeste fisk og havskildpadder direkte fra bredden.
  2. Ubud – stemingen og særligt gåtur ved solnedgangstid på Campuhan Ridge Walk
  3. Ud og opleve på scooter – kan anbefales alle steder med undtagelse af Gili hvor motoriserede køretøjer ikke er tilladt.
  4. Gianyar Beng Vandfaldet
  5. Villa Jogla at Lata Lama i Lovina – den smukkeste villa man kan tænke sig at bo 

Sådan kommer du til Bali

Vi fløj med Qatar Airlines. Ud fløj vi via både Stockholm og Doha. Hjem via Doha. Selvom vi kun havde få timers med mellemlandinger og alt flaskede sig som det skulle, er der bare virkelig langt til Bali. Af samme årsag er det svært at finde billige billetter til Bali. Selvom vi bestilte i god tid betalte vi 7000 kr. t/r pr. person. En mulighed er hvis man er heldig at kunne finde en billig billet til Bangkok og så flyve videre derfra. På den måde kan man nok spare op til et par tusinde, vil jeg tro. Så heldige var vi desværre ikke. 

Sådan kommer du fra Bali til Gili-øerne

Vi sejlede fra Padang Bai på Bali med Ekajaya hurtigbåden. Billetterne kan bestilles på nettet, men vi sparede faktisk lidt på at bestille dem gennem vores chauffør (se nedenfor). Vi gav ca. 350 kr. t/r pr. person, inkl. afhentning på vores hotel inden afrejse og transfer retur til hotel efter ankomst til retur på Bali. 

Vi havde hørt mange skrækhistorier om vejrforholdene på denne sejltur, men vi oplevede ingen problemer. Vi havde tilmeld så fint vejr, at vi kunne sidde på dækket under overfarten. Det er en god ide at bestille sin billet et par dage på forhånd, hvis man vil være sikker på, at komme med. Vi oplevede at flere selskaber havde udsolgt. Overfarten tager mellem 2-3 timer, og man skal regne med både ventetid og forsinket afgang. Dog oplevede vi på udrejsen ligefrem at sejle 15 min før. Det sker vist ikke ofte:-)

TIP: vedr. færgebilletter til Gili 

Oftest vil der være returtransfer inkluderet i din billet. Når du ankommer til havnen, står der et hav af sælgere og udgiver sig for at være fra selskabet, du har billet med. Det er de oftest IKKE, og vil blot lokke dig til at købe transfer af dem, under påskud af, at du kommer til at vente meget længe på den bus, der skal køre dig retur til dit hotel. Sig pænt nej tak og gå direkte retur til det lille billetkontor, hvor I tjekkede ind ved udrejse. Her får I anvist en bus og slipper for at betale yderligere for en tur, der allerede er inkluderet i billetprisen.

1+2) båd fra standen på Air til Meno 3) “Havnen på Gili Meno 4) Ombord på båden fra Gili retur til Bali

SCOOTER

SÅDAN KOMMER DU RUNDT PÅ BALI

Alle steder, hvor vi kan komme afsted med det kører vi gerne ud i det blå på scooter. Og her er Bali absolut ingen undtagelse. Det er både billigt (vi gav fra 25-45 kr. pr. dag pr. scooter) og oftest den hurtigste måde at komme fra A-B på. Vi lejede normalt 2 stykker hvert sted vi kom frem, hvor Jørgen og pigerne kørte på den ene af dem, og hvor Rasmus og jeg skiftedes til at være chauffør på den anden – ja, jeg overgiver ikke så let rattet. Elsker at køre afsted med en følelse af frihed og sus i skørterne. Ikke i håret, for vi har selvfølgelig hjelme på.

De fleste steder er trafikken ret tilforladelig ift. at køre scooter, også selvom man måske ikke er så erfaren. Er man uerfaren, vil jeg dog anbefale at man holder sig fra The Shortcut i Canggu! Der var jeg mildeste talt udfordret (du kan selv google), og armene rystede næsten af at holde fast i styret, da vi nåede vel over. Til gengæld er det virkelig et shortcut, der sparer dig for mange kilometers tur i crazy trafik fra det ene område i Canggu til det andet.

På længere strækninger benyttede vi os af privatchauffør – se nedenfor!

SCOOTER LOVE!

Privatchauffør & privatguide – komfortabel rejseform 

På Bali er det meget populært og billigt at køre med privatchauffør. Ved ankomst havde vi bestilt en chauffør gennem udlejeren, og eftersom han fra første færd var både sød, serviceminded og virkelig god til engelsk, endte vi med at bruge ham til stort set alle længere ture. Han hjalp os også med færgebilletter til Gili, og han arrangerede pick-up fra hotellet. Vi skrev til ham nogle dage før, vi gerne ville køre med ham, og han sendte os derefter forslag til seværdigheder der lå på ruten, som vi så valgte ud fra. 

LET’S LEARN FROM EACH OTHER

Udover at være et virkelig serviceminded og venligt menneske, var Wisnu også rigtigt godt selskab. Han talte godt engelsk og var virkelig god til at fortælle. Han var oprigtig interesseret i os, vores liv og land og vi havde rigtig mange gode samtaler, hvor også han blev klogere på, hvor forskellige vores kulturer er fra hinanden. Vi lyttede til hinandens musik på de lange ture, og han fangede lynhurtigt at vi var langt mere interesserede i at besøge den lille lokale gadecafe end på de store turiststeder. Vi kan kun give ham vores allerbedste anbefalinger, og skal man i kontakt med ham gøres det på WhatsApp, som i øvrigt er den gængse kontaktplatform for balinesere.

På billedet nedenfor holder vi frokoststop ved et lokalt gadekøkken, hvor vi spiste allesammen for under 30 kr.

 

Priser:

 

  • Lufthavnen til Canggu: 125 DKK (Ca. 45 min)
  • Canggu til Ubud (heldagstur med udflugter – 400 kr.)
  • Ubud til Munduk (heldagstur med udflugter – 350 kr.)
  • Uluwatu – Seminyak – Uluwatu (vi besøgte nogle venner, der også holdt ferie på øen, og kørte ud om morgenen og blev hentet om aftenen – 200 kr. t/r)
  • Uluwatu – Lufthavnen : 125 DKK (30 min).
  • Hertil kommer selvfølgelig drikkepenge, som vi ikke var karry med:-)
  •  
Kontaktdata:

Wisnu. 

WhatsApp nr: +62 813-3872-6512

Kender du ikke WhatsApp?  Det er en app, hvor man kan kommunikere som på Messenger eller facetime, og du betaler ikke andet end data. Alle bruger det på Bali.

 

Særligt om trafikken på Gili

Fra første øjeblik du sætter fødderne på Gili, mødes du af en ganske særlig stemning. Der er nemlig ingen motoriserede køretøjer, så her tager man sig omkring til fods, på cykel eller hestevogn. Det er virkelig en skøn følelse, og som Selma sagde “Aj, hvor skønt, her behøver man slet ikke kigge sig for når man går over vejen”:-) Der findes stort set kun een asfalteret vej på Gili Air – og vist nok slet ingen på Meno, så vidt jeg husker.

Vi opgav faktisk at cykle efter den første dag, da mange stier er i løst sand, så man ofte skal af og trække cyklen. Og så er det lettere uden. Øerne er alle små og kan gåes rundt på 1-2 timer. Tiden står stille, og der er ingen hastværk, så der er masser af tid til at tage sig omkring til fods.

Vi lejede cykler enkelte dag for ca. 25 kr. stk/dag.

Her boede vi på Bali & Gili

Vi har som tommelfingerregl et budget på gennemsnitligt 1000 kr. pr overnatning, når vi rejser i Asien For os alle 5 og meget gerne inkl. morgenmad. Det lykkedes næste på denne tur, hvor vi ender på ca. 1.050 kr. hvoraf 5 ud af 8 steder var inkl. morgenmad.

Wild Spirit Villa lejet gennem AirBnB, Canggu

2.650 kr. for 3 nætter – ingen forplejning. Villaen har privat pool og 3 værelser – plads til 6 personer. Beliggenheden er rigtig god på en lille sidegade ud til en rismark i udkanten af hovedgaden og som næsten nabo til byens ultimativt bedste morgenmadscafe CRATE, som er et MUST når man besøger Canggu. Villaen var OK, og de 2 master bedrooms og fællesområdet fint, men det 3. værelse og badeværelserne var ikke noget at skrive hjem om. En anden gang vil vi nok kigge efter noget andet, men stadig i samme område. Du finder villaen her

– absolut ok, men her ville vi nok ikke bo igen

Tegal Sari, Ubud

2.630 kr. 2 værelser 3 nætter – ingen forplejning. Vi havde 2 virkelig smukke og gigantisk store værelser. Stedet ligger helt perfekt i udkanten af byen nær Monkey Forrest. Tilpas væk fra det værste virvar og larm og i øvrigt lige ud til en rismark. Hotellet er smuk indrettet, servicen er uovertruffen og i det hele taget virkelig anbefalelsesværdigt. Vi bookede direkte hos hotellet hjemmefra, og man skal være ude i god tid for at få plads. I øvrigt ligger et af de største og mest ankendte yogasteder lige overfor – The Yoga Barn – jeg tog et par klasser der og det kan virkelig anbefales (ca. 60 kr. pr. klasse) – find hotellet her

– virkelig godt, her ville vi helt sikkert bo igen

 
Puri Lumbung, Munduk
2.250 kr. for 2 værelser 2 nætter inkl. ok morgenmad. Første nat havde vi to virkelig gode værelser, særligt det ene. Men den vildeste udsigt mod Java direkte fra terrassen. Den næste nat flyttede vi til nogle værelser liggede længere ned i plantagen, og de er ret mørke. Området er dog virkelig smukt, men masser af vegetation og rismarker. Og solnedgangsbaren som hotellet er centreret omkring ligger virkelig smukt. Vi spiste desuden ret godt i hotellets restaurant. Allerhelst ville jeg nok på på Munduk Molding Plantation, som dog ligger i den mere pricy ende af skalaen og er Munduks luksushotel. Der findes i øvrigt ikke mange hoteller i byen. 
Find hotellet her

– Ret godt, men her ville vi kun bo igen, hvis vi kan være garanteret en af de øverste hytter med udsigt.

 
Lata Lama – villa Jogla, Lovina
4.700 kr. for den største villa 3 nætter. Alt er perfekt i denne villa. Beliggenheden midt i en rismark et par hundrede meter til stranden, indretningen, servicen og morgenmaden som serveres på aftalt tid i villaen. Find villaen her

– virkelig anbefalelsesværdigt og det bedste sted vi boede – her kommer vi meget gerne tilbage

 
Salty Breeze Bali, Green Bowl Beach, Uluwatu

2.150 for 2 værelser 3 nætter uden forplejning. Stedet er nyåbnet, og ligger i forbindelse med en surfcamp, hos hvem kan kan benytte pool og bar. Stederne hænger sammen så man bemærker ikke at det ikke er samme sted. Alle værelserne er individuelt indrettet og virkelig smukke og instagramable, men stedet ligger i et meget lidt udviklet område, og man skal køre langt på scooter på forholdvis mørke veje, for at komme fx. til strand og steder at spise. Scooter er et must med mindre man bare vil hænge ved poolen hele dagen. 

– virkelig smukt og fantastisk indrettet, men ligger for langt ude “in the middle of no where” for os, så her kommer vi ikke tilbage

 
Mama Sayang Inn, Gili Air

1.550 kr. for 2 værelser 3 nætter inkl. morgenmad. Morgenmaden serveres på den lille terrasse lige udenfor hytten. Ligger bare 50 meter gang mellem palmerne (se nedenfor) fra stranden. Som en god overraskelse da, viste det sig da vi kom frem at vi kun benytte poolen på hotellet ved siden af.   Vi bookede i øvrigt en virkelig god snorkeltur til 3 øer gennem hotellet for bare 50 kr./pers. – det kan absolut anbefales. Bemærk: Der er kun saltvand på Gili Air – så husk lige at børste tænder i flaskevand:-)

Find hotellet her

– Billigt og virkelig godt. Rigtig god beliggenhed på den nordøstlige del af øen. Her bor vi meget gerne igen. TiP: Bo øverst hvis muligt.

 
Meno Dream Resort, Gili Meno

2.900 kr. for 2 værelser 3 nætter inkl. ekstra seng. Hotellet har kun 5 værelser og er virkelig hyggeligt. Ejeren og personalet er helt utrolig søde og taler godt engelsk, så der er rig mulighed for at suge viden om øen til sig. Det kan anbefales at spise på hotellet bare en enkelt aften. Vi fik en udsøgt grillet fisk. 

Find hotellet her

– Dejligt sted og et af de få på øen med ferskvand i hanerne. Lækker pool, supersød vært og meget lækker mad. Her bor vi meget gerne igen.

The Temple Lodge, Bingin Beach, Uluwatu

4.500 for 2 værelser for 3 nætter. Der er ikke en finger at sætte på dette smukke sted. Det emmer af stil og balinesisk charme. Maden er udsøgt lækker (meget pigemad, siger Selma) og vi nød hver en time der. Værelserne er store og smukt og inspirerende indrettet. Der tilbydes daglige yogaklasser i den fineste yoga shala. Vi fik desværre ikke et værelse med udsigt, da det var udsolgt. Hotellet skal bookes og betales på forhånd, og man skal være ude i god tid. Scooter er et must, hvis man vil se andet end hotellet og stranden for enden af de stejle trapper. 

Find hotellet her

– Smuk og stilfuld indretning i fineste boutiquestil. Fantastisk udsigt over Bingin Beach ved solnedgang. Her bor vi gerne igen.

 

1) Wild Spirit Villa 2) Tegal Sari 3) Puri Lumbung 4) Lata lama 5) Salty Breeze Bali 6) Sayang Mama Inn 7) Meno Dream 8) The Temple Lodge

 Maden, prisniveauet og et par restaurantanbefalinger

Bali er som Vietnam et sandt madmekka – vi har fået så meget god mad, at det slet ikke er til at forstå. Og til virkelig billig penge

Det er rigtigt billigt at leve på Bali, og i gennemsnit har vi spist 5 personer (som alle spiser voksenportioner) for ml. 200 og 300 kr. inkl. drikkevarer- enkelte gange endnu billigere og kun få gange dyrere. Vi bruger ofte Tripadvisor til at søge på spisesteder, inden vi besøger dem, og det er meget sjældent, det skuffer. Det skønne ved Bali er, at udbuddet de fleste steder er utroligt varieret, og dermed er der altid noget for enhver smag, hvilket vi var lidt mere udfordret på fx. på Sri Lanka.  Grillet svinekød og and er en af øens nationalretter og jeg skal love for, at drengene har fået spist nogle spare ribs. Derudover har vi svælget os i god kaffe, lækre smoothie bowls, saftige burgere, de smukkest anrettede poke bowls, lækker friskfanget fisk til næsten ingen penge, satay serveret på fine små bordgrills, rice n’ curry  og masser af porcheret æg og avocado. 

Crete cafe – det ultimativt bedste morgenmadssted i Canggu. Det ligner nærmest en “fabrik”, men stedet er så fint og maden i særklasse god. Alle retter koster 55.000 rupees (ca. 27 kr.) og der er så meget at vælge i mellem. Aldrig har jeg set morgenmadsretter og smootiebows så smukt anrettet. Og tilmed virkelig velsmagende. Her er altid masser af liv, og man kan sidde både under det overdækkede eller ude med udsigt til rismarker.

The Mocca Cafe Canggu- lille virkelig fin og smukt indrettet cafe på en sidegade til Batu Bolong Road. I 2 etager. Her er så smukt indrettet og maden er virkelig god. Vi spiste både morgenmad og frokost her. Læs Camilles anmeldelse med billeder derfra her

Twist, Ubud –  fantastisk med. Særligt var deres Chicken Curry og Laks exceptionel god. Restauranten er lille, og vil du være sikker på bord, så gå forbi og bestil i forvejen, særligt hvis man er mere end 2 personer.

Warung Pondok Madu, Ubud – ligger et stenkast udenfor centrum og kan virkelig anbefales. Vi spiste både aftensmad og morgenmad her. Og til billig penge. Her fik drengene turens bedste spareribs.

Apple warung, Lovina – virkelig lækker og billig fisk.

Warung Ayu, Lovina – helt utrolig billig og meget lækker mad. Vi spiste alt fra spareribs til fried rice og besøgte stedet flere gange. Camille synes, at hun fik den bedste Fried Rice, hun nogensinde har fået her. Og det siger ikke så lidt, når det kommer fra en, der gerne spiser det flere gange dagligt, hvis det er muligt:-)

Sol, strand, snorkling & klima

SÆSON

Højsæsonen for Bali ligger i vores sommer, hvor det er tørketid på Bali. Vi havde dejligt vejr hele tiden, dog ikke vildt varmt (25-28 grader) og også en del dage, hvor der var forholdsvis overskyet. I højlandet (Munduk) mærker man tydeligt, at man er oppe i højderne og derfor også køligere, særligt om aftenen og natten, så her er en trøje absolut nødvendig (en let dynejakke havde faktisk været rigtig godt da det også kan blæse meget). Vi oplevede et par regnbyer mens vi var der men ikke noget særligt, og de var hurtig ovre.

 

MYG

Vi oplevede ikke store problemer med myg, men de er der og det er generelt en god ide lige at spraye sig med myggespray omkring solnedgangstid.

STRANDE & SURF

Generelt er strandende de steder vi besøgte ikke særlig børnevenlige. Vi havde dog også valgt at besøge flere steder, der tiltrækker surfere, hvilket selvfølgelig rimer på stærk strøm og høje bølger. Men hvor der er bølger og surfere er der også masser af underholdning, og har man mod på det, udbydes der surfer kurser for alle niveauer mange steder. Jørgen var på en 2 timers surflession i Canggu (250 kr. inkl. udstyr).

BØRN, BADNING & SNORKLING

Rejser man med mindre børn, vil jeg klart anbefale, at man bor steder, hvor der er pool. Det eneste sted Selma var i havvandet var på Gili øerne og særligt på Gili Meno, hvor vi fandt den skønneste rolige sandstrand (billedet ovenfor). Derfor valgte vi bevist steder med pool til, så der var lidt for enhver smag. På Gili skal man være forberedt på at der er stenbund (døde koraller), så badesko er at foretrække alle steder. Der er i øvrigt fantastiske snorkelforhold på Gili, masser er smukke fisk, koraller og havskildpadder, så man kan med fordel medbringe egen snorkel og evt. svømmefødder. Det kan også lejes de fleste steder, men ved på forhånd, at man vil snorkle meget kan det være en fordel at medbringe eget udstyr – også selvom det fylder i baggagen. 

Og her kan du læse Selmas dagbog fra dagene på øen og læse om Skildpaddefarmen og børnesnorkling.

Godt at vide om Bali

Valuta og kreditkort

Pengene hedder Rupies og 100.000 RP er lidt mindre end 50 DKK. (juli 2019) De fleste steder står priserne angivet i hele tusinder og vi regnede altid bare med 1/2 af det beløb, hvilket er nemt for børnene at arbejde med, og så har man i al fald ikke regnet med for lidt. Penge hæves i automater, der findes stort set alle steder. Det anbefales at bruge Mandiri automaterne. Vi oplevede en del problemer med at tage penge ud på Visakort (automaten ville ikke godtage pinkoden, men Mastercard fungerede fint alle steder).  

Vi forhørte os hos vores bank, som sagde at de oplevede mange problemer med kopiering af Visakort på Bali, så derfor anbefalede de at vi brugte vores MC. 

Desværre er det begrænset hvor meget man kan hæve ad gangen, hvilket ret hurtigt kan gøre, at man ender med at betale mange penge i hævegebyrer. Enkelte steder kan man tage 3 mio Rp. ud – (1500 kr.) men mange steder kun 1 mio. Det er værd at være opmærksom på. Et enkelt sted på Gili Air kunne vi hæve 6 mio, hvilket vi ikke oplevede andre steder. 

Vi hørte flere, der anbefalede at medbringe USD og veksle dernede, men det har vi ingen erfaring med. Det passer bedre til vores temperament at hæve, når kontanterne er ved at være brugt op. De fleste større restauranter og butikker tager også kort, oftest mod et gebyr på 2-3%.

Tidsforskel

 

Bali er 6 timer foran Danmark. 

>>>> RUNDREJSE I THAILAND – STOR GUIDE HER

Alle indlæg fra Bali & Gili

Asien

GILI AIR – VORES FAVORIT I ORD OG BILLEDER

Ingen trafik, turkisblåt vand, fine cafeer med den bedste kaffe, skønne butikker, smukke strande og endnu smukkere solnedgange, snorkelture med havskildpadder 20 m fra bredden, lækker mad, toner af live musik og de sødeste mennesker – essensen af GILI AIR

Read More »
Asien

GILI MENO – ØEN RUNDT

I dette indlæg får du en fyldestgørende guide til Gili Meno, som er den mindste af de tre Gili øer på Lombok ESSENSEN AF GILI MENO FRA BALI TIL GILI – EN BERYGTET TUR De smukkeste strande, fantastisk snorkling lige

Read More »
Asien

SELMA PÅ GILIØERNE – MØD INGOLF

Så er jeg tilbage med et nyt indlæg. Vi er taget afsted fra Bali hen til nogle øer. De første tre dage var vi på en lille ø der hedder Gili Air, og nu er vi på Gili Meno. Vi

Read More »
Asien

POSTKORT FRA GILI MENO

  GILI MENO – GILIØERNES BENJAMIN Mens jeg brygger på et indlæg om de sidste 3 dages oplevelser på Gili Air, får I lige et kort hilsen fra Gili Meno, hvortil vi ankom i formiddags. Præcis som på Gili Air

Read More »
Asien

BALI PART 6: ULUWATU OMRÅDET

I dette indlæg kan du læse om oplevelser og se billeder fra området Uluwatu på Balis sydkyst You win some you loose some – En off-day i Uluwatu En af den helt store fordele ved at rejse rundt og flytte

Read More »
Asien

SÅ KOM JEG TIL BALI!

Hej. Det her er mit første indlæg her fra Bali. Jeg har ikke lavet nogle andre indlæg fordi at vi ikke har haft godt internet, og når der endelig har været internet, har min mor skulle bruge det til at

Read More »
Asien

BALI PART 5: SMUKKESTE LOVINA

Hvis man som jeg er solnedgangselsker, vil jeg mene, at Lovina er et must på rejseplanen rundt på Bali. Her går solen ned i havet, og skaber det ene magiske øjeblik efter det andet. Som perler på snor. En solnedgang her

Read More »
Asien

RESTAURANTANMELDELSE: CAFE MOCCA/CANGGU

RESTAURANTANMELDELSERNE ER TILBAGE!! Som i kan se har mine anmeldelser skriftet plads, da der kan være flere billeder af alt den lækre mad vi spiser, når jeg laver det på den her måde. Den restaurant som jeg skal anmelde i

Read More »
Asien

BALI PART 4: JORDSKÆLV & TREKKING I MUNDUK

Vi er i Munduk – på toppen af Bali – helt ind i højlandet. Jeg vågner ved at lyset langsomt står ind ad alle vinduer og sprækker i vores træhytte. Har bevidst ladet alle gardiner været trukket fra, i håb

Read More »
Asien

BALI PART 2: CANGGU TIL UBUD

I dette indlæg kan du opleve ruten fra Canggu til Ubud på Bali med tip til fantastiske oplevelser undervejs. Det er nu ved at være et par dage siden vi ankom til Ubud, som ligger ca. 1 times kørsel nord

Read More »
Asien

BALI PART 1: CANGGU

I dette indlæg kan du læse om området Canggu på Balis sydkyst. Drømmefangere, perlemorsfarvede muslingeskaller, solnedgange to die for,en gammel gubbe med 4 surfboards på siden af en scooter, der har set bedre dage,trekantede flethatte der langsomt bevæger sig gennem rismarkerne, frøer

Read More »
Asien

TIME TO FLY AGAIN – BALI: VORES REJSERUTE

7 måneder uden en rejse, må siges at være noget nær rekord her i familien. Det er nu også en sandhed med modifikationer, eftersom Jørgen har både i Indien og Budapest og Rasmus i Prag og London. Men sådan for

Read More »