rejseguide

KORFU, PAXOS & ANTIPAXOS

Det er ingen hemmelighed at Grækenland har en særlig plads i vore hjerter. Vi har begge boet der igennem nogle år og faktisk var det på Kos Jørgen og jeg mødte hinanden tilbage i de glade charterdage i 90’erne. Et sted vi elsker at rejse tilbage til. Men med årene har vi besøgt rigtig mange andre fantastiske øer i det blå/hvide land. Det er ikke ofte vi kommer tilbage til det samme sted, men efter vores første besøg på Korfu i 2014, faldt vi helt og aldeles for den grønne ø i øgruppen de ioniske øer, som sammen med resten af øgruppen udgør de nordligst liggende græske øer. 

STRANDE MED VAND I VERDENSKLASSE

Korfu er ufattelig smuk og byder på noget af det klareste vand, jeg nogensinde har set i Grækenland. Her finder man smukke strande i massevis. Både de små fine øde strande, men også de lange brede mere turistede strande. Flere steder kan man leje små speedbåde og selv sejle ud til smukke klippestrande, der kun kan tilgås fra vandsiden. Alle med krystalklart vand i alle nuancer af turkis, der i den grad kan hamle op med Asiens hvide sand og smukke vand.

Ø-HOP TIL GRÆKENLANDS CARIBIEN 

Korfu er ikke den oplagte ø-hop destination, men det er faktisk muligt. Da vi besøget Korfu igen i 2018 besluttede vi os for derfor til at spendere nogle dage på øerne Paxos og Antipaxos, som ligger små 3 timers sejltur fra Korfu. Og vil man ha’ krystalklart turkisfarvet vand, ja, så finder man det der – i Grækenlands Caribien.

>>> gå til vores guide til Paxos og Antipaxos

 

Ø-hop fra Korfu til Paxos og Antipaxos

MINIGUIDE TIL PAXOS & ANTIPAXOS – GRÆKENLANDS CARIBIEN

I dette indlæg får du en store guide til Ø-hop til øerne Paxos og Antipaxos, som du nemt kan besøge fra Korfu. Stranden på Antipaxos kalde i folkemunde for Grækenlands Caribien – billederne her bekræfter at den betegnelse holder stik. Paxos & Antipaxos – Grækenlands caribien Hvis du leder efter smukt krystalklart turkisfarvet vand, tror jeg næppe du finder et smukkere sted end på disse to øer. Af alle strande vi har oplevet ude i verden, ligger denne – blot få timers rejsetid fra Danmark – i den absolutte top. Øerne hører ligesom Korfu til øgruppen De Ioniske Øer og

Gå til guiden »