REJSEGUIDE

Kofru, Paxos & Anti-Paxos

Det er ingen hemmelighed at Grækenland har en særlig plads i vore hjerter. Vi har begge boet der igennem nogle år og faktisk var det på Kos Jørgen og jeg mødte hinanden tilbage i de glade charterdage i 90’erne. Et sted vi elsker at rejse tilbage til. Men med årene har vi besøgt rigtig mange andre fantastiske øer i det blå/hvide land. Det er ikke ofte vi kommer tilbage til det samme sted, men efter vores første besøg på Korfu i 2014, faldt vi helt og aldeles for den grønne ø i øgruppen de ioniske øer, som sammen med resten af øgruppen udgør de nordligst liggende græske øer. 

STRANDE MED VAND I VERDENSKLASSE

Korfu er ufattelig smuk og byder på noget af det klareste vand, jeg nogensinde har set i Grækenland. Her finder man smukke strande i massevis. Både de små fine øde strande, men også de lange brede mere turistede strande. Flere steder kan man leje små speedbåde og selv sejle ud til smukke klippestrande, der kun kan tilgås fra vandsiden. Alle med krystalklart vand i alle nuancer af turkis, der i den grad kan hamle op med Asiens hvide sand og smukke vand.

Ø-HOP TIL GRÆKENLANDS CARIBIEN 

Korfu er ikke den oplagte ø-hop destination, men det er faktisk muligt. Da vi besøget Korfu igen i 2018 besluttede vi os for derfor til at spendere nogle dage på øerne Paxos og Antipaxos, som ligger små 3 timers sejltur fra Korfu. Og vil man ha’ krystalklart turkisfarvet vand, ja, så finder man det der – i Grækenlands Caribien.

>>> gå til vores guide til Paxos og Antipaxos

 

Ø-hop fra Korfu til Paxos og Antipaxos

Grækenland

20 FANTASTISKE GRÆSKE ØER

I dette indlæg har jeg samlet inspiration til mere end 20 fantastiske græske øer, som jeg har besøgt gennem årene. Øer der alle byder på hver deres forskelligheder, oplevelser og kendetegn. Samt et par uundgåelige byer på fastlandet, som begge

Gå til guiden »

Alle indlæg fra Korfu, Paxos og Antipaxos

Grækenland

CANAL D’AMOUR

I dette indlæg kan du bl.a. læse om Canal D’amour på Korfus Nordkyst. Sommerferien er gået ind i sin næste

Læs mere »
Grækenland

HIKE TIL PORTO TIMONI

I dette indlæg får du beskrivelse af et fint hike på Korfus nordkyst – Porto Timoni – som bringer dig

Læs mere »
Grækenland

MIG SOM KAPTAJN

Hej alle sammen. Jeg vil skrive om i går, og om hvad der skete da vi lejede en båd. I

Læs mere »