HURRA – JEG HOPPER FRA KLIPPEN!

 

Hej det er moske lidt mærkeligt at jeg skriver 2 dage i træk selv om det moske ikke er for jeg er lidt doven. Men jeg prøver på at gore det hver anden dag eller hver dag. Nå men jeg har meget at fortælle jer. Vi vågnede af mor kl. 9, vi stod op og gik ned til morgenmaden. Det skal lige siges at hotellet er kend for god service og mad. Så vi gik ned og spiste. Og man bestiller ikke mad, der er nogle forskellige specialiteter så alle får det samme serveret. Vi har opdaget at hotellet står nummer 1 på hit listen af hoteller.

 

Efter morgenmaden havde vi laget en bil men kun en dag altser til om aftnen vi tog på en masse lækre strande første stop, sand strand og det nu det det spændene kommer der var nogle lange, stejle klipper og i den ende ende lå stranden og i den anden ende lå vandet. Der var cr. 4-5 meter dypt og først sprang jeg 1meter ned og bag efter 2-3 meter ned. Min mor turte kun den første. Men vi kørte viddre. Anden stop, det var entlig en strand for surfere men der var ikke nogle i dag for der var ikke noget vind.

 

Vi tog viddre og den næste strand lå lige ved såden af byen hvor hotellet lå. Så Rasmus blev sat af ved hotellet for han ville se turen og han ville ikke med ned til en sten strand. Og det var entlig en strand min mor havde set da vi skulle ud til den første strand. Og vi skulle kun være der i 20 min. Og det var det så vi ses.

 

Her kan i se et biled hvor i kan se at jeg springer. Og min far har også lavet en video så tjek den herunder:

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *