5fodspor

TINOS VOL. 1. PYRGOS, DU SMUKKESTE LANDSBY!

PYRGOS – FINESTE LANDSBY PÅ TINOS

2 dage har vi været på Tinos nu, og i morgen går turen videre til Mykonos. Tinos har været intet mindre end en af de helt store gaver. I ved; den under træet, man ved første øjekast tænker, ikke lige ser ud til at være den mest interessante, men som – efter den er pakket ud – bliver en af de bedste, man nogensinde har fået, og som man holder tæt til kroppen i mange år fremad. Sådan en gave er Tinos.

Vi bor et fuldstændig fantastisk sted, som kommer til at få sit helt eget indlæg her på bloggen senere. Og det spiller selvfølgelig absolut også ind, når man sådan vurderer et sted i verden.

I dag har vi været i bil rundt på øen, og her fik vi bekræftet at øen virkelig er superfin. De skønneste strande og fineste små byer. Særligt Pyrgos nord på øen. Den er virkelig helt utrolig særlig fin. Og måske den fineste græske landsby, jeg mindes nogensinde at have besøgt. Det er ikke et sted man bor, for der sker ikke det store, men er man på Tinos er den et must see. Så smuk. 

Jeg lader billederne fra Pyrgos tale for sig selv, og i løbet af de næste dage følger et samlet indlæg om de andre fine oplevelser, vi tager med os herfra, når vi sejler videre. Bl.a. fra en fantastisk strand hvor vi klatrede og sprang fra klipper.

>>>> SE VORES STORE GUIDE TIL Ø-HOP I KYKLADERNE I GRÆKENLAND HER

>>>> GUIDE TIL Ø-HOP MELLEM KORFU, PAXOS OG ANTIPAXOS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *