5fodspor

AFSTED TIL DET GRÆSKE

 

Hej.

Det er godt nok lang tid siden at jeg har skrevet herinde, og du kan tro at jeg har savnet det. Siden sidst har jeg oprettet en YouTube-kanal hvor der kommer til at være nogle rejsevideoer men du kan også bare gå derind vis det lyster og du har brug for at se noget andet ind rejsevideoer. Der er også andre slagt videoer. Så jeg ville blive glad vis du gik der ind og abonneret. Kanalen hedder: Selma Sandby.

I går rejste vi her ned til Rhodos som ligger i Grækenland. Da vi landede i lufthavnen, skulle vi rigtigt at været med en bus der hørte til Bravo Turs men det ville tage alt for lang tid da der var mange hotelstop undervejs. Så vi tog bare en taxi.

Da vi ankom til hotellet, satte vi vores bagage på vores værelse og gik mod byen. Der er lidt langt helt ind til byen når man er træt og lige har fløjet i 3 ½ timer. Vi fandt en dejlig lille taverna og spiste det lækreste græske ma. Så tog vi hjem til hotellet og lagde os til at sove for vi var så trætte.

I dag har vi virkelig nået meget på en dag. Da vi stod op gik vi ned til et supermarked og handlede ind til morgenmad, men der var ikke det store udvalg og vi har ikke et ordentligt køkken. Men vi handlede og gik op på hotelværelset og spiste lidt mad. Så tog vi ned til poolen og var der i 2 timer.

 Efter vi havde ligget nede ved poolen var vi også blevet okay brune. Vi pakkede vores strandsager og gik ned til receptionen og sagde ”vi vil gerne køres til stranden ” og så kørte han os til stranden helt gratis. Det var en virkelig lækker strand og vi lejede solsenge og alt var bare godt.

Vi gik op til en lille taverna og fik som altid ” one greek salad and tzaziki and one french fries ”.

Så badede vi lidt igen og så hentede chaufføren os igen nede ved stranden

Da vi kom hjem til hotellet igen, badede vi lidt i poolen og så gik vi op og tog noget pænt tog på og gik ned til busstoppestedet hvor vi skulle tage bussen ind til Rhodos by.

Vi tog bussen ind til Rhodos by og shoppede lidt. Så spiste vi noget god mad og så skulle vi enlig bare hjem. Men så kom vi til at tage en forkert bus, og så kom vi ind til vores egen lille by. Men så fik jeg en is og min mor fik en kaffe, og så trillede vi som to bolde hjem til hotellet på gåben.

Nu sidder jeg og skriver til jer, og i morgen har mig og min mor besluttet at vi tager til et smut til Kos og kommer tilbage til Rhodos dagen inden vi tager hjem til Danmark igen.

Men så må i have det MEGA monster godt og så ses vi nok på et eller andet tidspunkt igen.

HEJ HEJ

PS: Jeg har smadret min mor i Uno.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *