5fodspor

SPÆNDENDE DAGE I GRÆKENLAND

Hej alle sammen, det er lidt tid siden jeg sidst skrev. Men nu skriver jeg igen.

Alle steder vi er får jeg nogle dyrevenner. Her på Korfu har jeg 3 kattevenner. Den sorte hedder Alfred, den grå hedder Jack, og den lyse hedder Samson. Jeg ved ikke hvad de rigtig hedder, så jeg har bare selv givet dem navne. Jeg kan bedst lide Jack, og det er fordi sidste gang vi ver her var han der faktisk også. Jack har kun et øje, men han er den sødeste huskat. Vi giver kattene mad flere gange om dagen. Når vi kke er her giver personalet dem mad, de har også givet os mad skåle så vi kan give dem mad i de skåle. Da vi kom fra lufthavnen om natten ventede Jack på os, men vi tror ikke at han kunne huske os fordi det er 3 år siden.

i fredags var vi vandland, vi prøvede vandrutsjebaner og vi legede i vandet.

Det var vidt sjovt, og vi var der ret så lang tid.

Om lørdagen skulle vi stå tidligt op fordi vi skulle med en båd til en ø der hed Paxos, der skulle vi overnatte 1 nat. Paxos er meget lille. Om aftenen mødte min far verdens bedste bokser, det var sejt.

I går var vi ude til en helt vildt lækker strand på en ø der hedder Antipaxos, vandet var så flot. Senere tog vi hjem til Paxos igen. Da vi kom hjem fik vi noget frokost, og så skulle vi med båden tilbage til Korfu.

1) På stranden var der en lille bro man kunne hoppe i fra, der var ikke så dybt 2) Vi sejlede ud til øen AntiPaxos med en lille båd.

3) det er mig på Paxos 4) Jeg hopper fra en klippe, og Camille tror hun kan gemme sig men vandet var så klart.

Da vi kom hjem var klokken halv 8, så vi fik ikke rigtig noget mad. Vi lå i vores senge og sad lidt med ipad og telefoner.

I dag er det mandag, og vi har lige fået morgenmad, og nu skriver jeg. Senere i dag skal vi hen til en solnedgang restaurant og spise aftensmad, men ellers skal vi bare hygge ved poolen.

Så må i have det MEGA monster godt og så ses vi snart. Hej Hej.

Hvis du gerne vil læse mere i Selmas dagbog, finder du alle indlæggene her og her (red.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *