5fodspor

MEKONG-KIKS

En af mine allerstørste drømme for vores kommende tur var nær brast til morgen, da jeg åbnede min mail. Siden foråret har jeg reseachet for at finde det helt rigtige home-stay ved Mekongfloden, og for mere end 6 måneder siden bookede jeg den helt perfekte bambushytte på det helt fantastiske Nguyen Schack Can Tho – troede jeg…..for her til morgen lå der denne besked til mig (som svar på min forespørgsel om transfer fra Ho Chi Minh til Can Tho):

Hello Helle,
I am sorry, I think but you booked the wrong Nguyen Shack. You booked the Nguyen Shack in Ninh Binh near Hanoi, not the one in Can Tho near Ho Chi Minh. Unfortunately, we are fully-book since longtime for Christmas holiday in Can tho.

Jeg har simpelthen booket en hytte i deres homestay i den anden ende af landet:-((( Sikke en mavepuster. Gode råd var dyre. Jeg har fundet et andet sted, som forhåbentlig kan give os en autentisk oplevelse hos en lokal familie, og så fik jeg flyttet vores booking i Hanoi til en senere periode og på den måde får vi jo begge oplevelser med.

Tør slet ikke tænke på, hvor skufffede vi havde været, hvis vi stod der og fandt ud af det ved ankomst, så hellere denne redning på målstregen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *