5fodspor

TØJ, TASKER OG SKO PÅ DEN SEJESTE MÅDE

Her kan I se det endelige resultat

I Hoi An er der 1000-vis af skræddere. Alle slags skræddere: tøj, tasker og sko.

Jeg havde gået og kigget længe efter lille en taske, som man tager fra den ene skulder til den modsatte hofte. Men jeg kunne ikke finde den helt rigtige. En eftermiddag gik vi ind hos en taskemager. Så kom der en dame fra butiken. Hun spurgte hvad jeg kiggede efter. Jeg sagde til hende hvordan jeg godt kunde tænke mig den og så tog hun mål til tasken, og vi tegnede den. Dagen efter kom jeg derned og hentede den. Den blev helt vildt pæn syntes jeg. Den kostede kun 100 kr. i ægte læder.

Lige når man kommer ind i butikkerne er der helt vildt mange flotte skjorter og kjoler. Man kan selv vælge model og stof. Min mor, far og storebror fik syet tøj og sko. De som arbejder inde i butikkerne, er som regel piger og deres tøj er rigtigt flot og det er syet i silke.

Jeg synes at det er helt vildt sejt at man bare kan bestille lige præcise det man gerne vil have og så henter man det bare næste dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *