5fodspor

HO CHI MIHN – BYEN MED DE 4 MIO. KNALLERTER

byens knallerter

Det her indlæg kommer til at handle om mit førstehåndsindtryk af Ho Chi Minh.

Lige da vi kom ned i byen følte jeg at jeg ikke rigtig kunne trække vejret ordentligt fordi at der var så mange nye lugte og her er jo også lidt forurening. Jeg har lagt mærke til at mange går med masker på.

Det er som om at alle husene er meget tætte og da mig og min familie gik på gaderne ville alle gerne sige hej til mig og min lille søster men ikke min mor, far og storebror. vi ser åbenbart meget søde ud synes de 🙂

byens tætte huse

Der er mange knallerter og de kan virkeligt godt lide båthornet og speederen. De kører bare over for rødt. Når man går over gaden skal man bare blive ved med at gå og ikke stoppe så kører de bare uden om en.

I alt bor der ca. 10 mio. mennesker i byen og der er ca. 4 mio. knallerter i byen. Så i gennemsnit sidder der 2,5 på hver knallert.

>>> LÆS ALLE INDLÆG FRA VORES 8-UGERS RUNDREJSE I ASIEN HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *