5fodspor

HOI AN I BILLEDER

Stillehavets brusen. Cua Dai Stranden ved Hoi An. Det blev dog ikke til svømmeture for vores vedkommende, da der var rødt flag hele tiden, mens vi var der. I øvrigt var stranden lidt skuffende. Ser fint ud her, men det er også noget nær den pæneste beskæring, der kunne findes:-) Vejret har været ret dårligt, mens vi har været her, så det spiller nok også ind.

Skulle jeg sætte en farve på Hoi An ville jeg uden at blinke sige rød, da mine minder sender mig i retning af varme farver fra alle de smukke lanter, der pryder byen uanset hvor man befinder sig. Men når jeg kigger mine billeder igennem, spiller de blå og grønne nuancer i højere grad ind, så de har også fået plads her i et lille billedligt tilbageblik på de sidste 6 skønne dage.

Fineste mønstre, lamper og skulpturer overalt i den gamle pagode midt i Acient Town.

Heldigt når turistkjolerne lige passer ind i de fine farver i pagoden. Alt koster intet her, så det er svært at begrænse sig, når man selv skal slæbe tingene videre i en allerede tung rygsæk.

På besøg i en gammel villa fra det 17-århundrede, hvor 7. generation af familien stadig bor den dag i dag. Bedste tænder op i køkkenet.

 

Lamper og lanterne – byens vartegn. Og smukkeste frugter fra markedet.

>>> Læs alle indlæg fra Vietnam her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *