5fodspor

CAMBODIA TIL HEST (med video)

 

 

Vi har været ude og opleve Cambodia og Siem Reap på en anden måde, end at køre i bil eller i tuktuk. Vi var nemlig ude at ride. Min mor havde fundet et sted hvor de behandlede hestene rigtigt godt. Stedet hed Happy Ranch. Og der var 27 heste.

Lige da vi kom hen til rideskolen stod de og gjorde 5 heste klar til os. Vi skulle først ind og betale og kigge i stalden. Hestene havde rigtigt meget plads, syntes jeg. Der var helt rent og pænt inde i stalden. Der var også 2 katte, de lå bare inde på skrivebordet. Så fik vi alle en ridehjelm og så var vi klar til at ride. Min var ikke pæn. Vi fik en hest hver. Min hed Oli, den var rigtigt sød.

 Vi red ca. 2 timer og jeg synes, det var rigtigt sjovt at få lov at ride  lidt igen (det gør jeg jo også derhjemme). Dem der var på rideskolen sagde, at der lige have været en dansk familie om morgenen.  Fordi vi valgte at ride det om aftenen, sådan at vi kunne se solnedgangen. Vi red på nogle stier, og ved nogle rismarker. Vi red også forbi et tempel. Templet var rigtigt flot. Vi så også 3 vandbøfler og en af dem var en unge.

Vi havde en der red foran, og en der holdt Selma. Selmas hest gik bagerst fordi det var den mindste hest. Tit kom hun bagud og så travede hun op til os. Jeg syntes hun klarede det rigtigt godt i forhold til det var hendes første gang på hest. Der var også en der gik og hjalp os alle sammen. Vi havde to stop. Det første stop var for at vi kunne få lidt at drikke, og det næste stop var til vi kunne se solnedgangen. Vores guide viste os nogle kødædende planter, de træk sig sammen når man rørte dem.

Her ser I et klip hvor de kødædende planter trækker sig sammen, når man rører ved dem.

På et tidspunkt kom der en truck. Den skræmte min fars hest, og min fars hest skræmte så min hest, så de begyndte at galopere begge to. 

Jeg syntes at det har været en rigtigt fed oplevelse. Men jeg savner nu også den hest, jeg rider på derhjemme, så det bliver også godt at komme hjem og ride på ham (han hedder Tarzan).                                                                                                                                                           

Her kan I se en lile video fra turen:

 

PS: Gæt selv hvem der ikke nødt turen helt så meget som os andre:-))))

Mange hilsner fra

Camille                                                                                           

>>> Stor guide til Cambodia finder du her

                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *