5fodspor

HILSEN FRA SOMMERLANDET

Billede af pige der hopper i trampolin

Hej alle sammen.

Nu er vi gået længere inde i sommerferien, og vi har jo haft det skønneste vejr. Det har jeg i hvertfald haft. Vi rejser til KORFU

(det er Grækenland) imorgen, og det glæder jeg mig helt vildt til. Vi har været der før, og vi skal bo det samme sted. Vi skal selv lave mad og vi har egen pool, hvilke er virkelig lækker. Nu vil jeg bare skrive lidt inden vi tager afsted.
 

De sidste par dage har været meget afslappende, vi har været i Blåvand og i Vejers. I Blåvand hoppede mig og min søster i nogle seler, og det var super sjovt og vi lavede mange saltoer i dem. Om aftnen har vi været nede ved den havn der ligger lige ved siden af sommerhuset. Vi har hoppet i vandet nede fra havnen af og det var så sjovt. Vi har også sådan et sup board, hvor jeg har sejlet min far rundt og det er også sjovt.

Så var der ikke mange dage til bage, men vi fik gæster der skulle overnatte hos os, og det var hyggeligt.

Igår (onsdag d. 18/7 ) da vi stod op, vi havde gæster så min mor lavede lækker morgenmad. Vi spiste mad, og mig og nogle børn der også var med gik ud og SUP’ede en lille tur. Så skulle de videre. Vi skulle til at ryde op i sommerhuset, så der var klar til at min farmor og farfar, som kom næste dag. Vi ryddede op og så havde vi tid inden vi skulle ind til min farmor og farfar og spise. Vi kom ind til dem, og vi fik lækker mad. 

Så skulle vi hjem  til Sjælland igen. Vi kørte hjem i 2 timer, og kom hjem kl. 22:30 og var helt smadrede. Vi gik med det samme i seng, og vågnede op og skulle klippe hæk. Det tog cr. 3 timer, og vi hjalp alle sammen til. Så kom vores faster og spiste Sushi med og som vi havde hentet. Det smagte rigtig godt. Nu er kl. 22:30 og jeg sidder og skriver.

Imorgen (fredag d. 20/7 ) skal vi stå op og pakke, vi har en afslappende dag. Vi skal tage ud til lufthavnen kl. 21:00 og flyver kl. 23:00 om aftnen. Og når vi lander er klokken cr. 02:15. Så skal vi lige i seng.

Så må i have det MEGA MONSTER godt. Hej Hej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *