SELMAS DAGBOG/HEJLSMINDE 1.

Hej det lidt lang tid siden, men nu er det sommerferie så der er massere af tid til at lægge en hel masse op. I går (d. 5 juli ) stod jeg sent op fordi vi skulle ikke så meget andet ind at køre til sommerhuset i Hejlsminde. Min søster Camille har sin veninde med, de tog toget fordi der var ikke plads i bilen vi har nemlig vildt mange surfer ting med, så de tog toget.

 

Vi kom til sommerhuset og min farfar havde hentet pigerne fra stationen og så var de alle sammen i sommerhuset. Farmor havde lavet lækker mad, og det smagte rigtig godt. Så tog vi til banko nede i Hejlsminde havn hvor mine grankusiner kom. Vi vandt noget svinekød men der var 3 andre der også havde vundet det så vi fik lidt penge i stedet for. Så tog vi hjem og klokken var mange så jeg gik i seng. I dag er det første hele dag vi er her. I morges stod jeg op og tog med min far ned til brugsen og købte brød og juice til morgenmad. Vi havde spist udenfor i det dejlige vejr.

 

Mig og min mor tog ud og bade men min far var ikke med og pigerne sov stadig. Vandet var vildt koldt, pigerne havde været ude og bade om aftnen dagen inden og der var det ikke så koldt. Vi var så ude og flyve med drage, det var vildt sjovt men også lidt svært. Så vågnede pigerne og jeg byggede en hule, det var sjovt. Min mor og far tog ud og løbe så de store passede på mig. Så kom de hjem fra løbeturen og vi fik en kold badetur. Så fik vi tørt tøj på og tog ned og handlede til frokost. Da vi kom hjem var der nogle af vores venner der var kommet, så de talte og talte sammen i lang tid. Så ville vi bade igen og denne gang var det mig og pigerne. Vi tog badetøj på og lige pludselig kom min farmor og farfar fordi de skal spise aftensmad med os, og så snakkede de igen mens vi var nede og bade. Jeg blev brandt af en brandmand, men det gik over. Nu sidder jeg i sofaen og skriver.

 

Jeg ELSKER at være i vores sommerhus og man kan bare slappe af og nyde det gode vejr. Vi skal være her i to uger så jeg skriver nok lidt mer, og så skal vi også til Corfu og i badeland der henne så der kommer også noget op.

 

Og så må bare have en fantastisk sommerferie med massere af sol og varme. Ha det MEGA MONSTER godt. Hej Hej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *