5fodspor

SÅ KOM JEG TIL BALI!

Hej. Det her er mit første indlæg her fra Bali. Jeg har ikke lavet nogle andre indlæg fordi at vi ikke har haft godt internet, og når der endelig har været internet, har min mor skulle bruge det til at skrive skønne indlæg.

Men nu skriver jeg om det jeg har oplevet ind til videre.

CHANGGU

Første dag fandt vi en lækker cafe der hed Mocca. Vi var på stranden og se solnedgang og vi badede i poolen. Vi fandt også en and en lækker cafe der hed Create Cafe. Den var også lækker. Vi kørte på scooters og jeg fik lov til selv at styre. Det er den fedeste oplevelse at side med vind i håret og køre helt selv.

 

UBUD

I Ubud boede vi på et rigtig lækkert hotel, med en dejlig stor pool og nogle lækre værelser. Jeg syntes til var vildt sjovt at bestille roomservice til poolen, og det er jeg sikker på at de andre også nød. Vi så risterraser og vi så aber da vi kørte forbi Monkey Forest. Men vi var dog ikke derinde fordi vi ikke er så glade for aber.

MUNDUK

I Munduk lavede vi ikke så meget vi slappede mest bare af. Min mor og storebror var ude og gå en lang tur, mens vi andre spillede Uno og drak sodavand. Vi var nede og se den lille by, og skolebørnene var meget interesseret i os og sagde ” HELLO ” med et stort smil på læben.

Den her var ved et tempel vi besøgte på vej til Munduk 

LOVINA

Lige nu er vi i Lovina og vi har nu været her i to dage. Vi har mødt den sødeste hund ved navn Pita som bor på hotellet. Så har vi fået en kæmpestor villa med egen pool. Det er vildt luksus. I dag har vi været i spa og få ordnet negle. Og så har vi selvfølgelig fået dejlig mad.

En anden sød hundehvalp jeg har mødt her i Lovina. Ikke Pita. 

Det var hele vores tur ind til videre.

Du må have det mega monster godt til vi ses igen. Hej Hej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *