5fodspor

FORTID OG FREMTID

I dette indlæg har jeg tænkt mig at fortælle lidt om alle de rejser jeg har været på og alle de kommende. 

Mig og min mor tog en uges tid til Grækenland. Det var meningen at vi skulle være på Rhodos hele tiden. Min storebror skulle til Kos sammen med sin ven samme tidspunkt. Så vi valgte at tage lidt til Kos. Det var vildt fedt bare at være mig og hende. Vi hyggede os, boede på lækre hoteller og badede en masse. Vi var også sammen med min storebror og hans ven.

Her kan du læse hvad jeg skrev fra den ferie

Sommerferien kaldte og vi tog til Bali/Indonesien. Vi var i Canggu, Munduk, Ubud, Lovina, Gilli Air, Gilli Meno, 

Gilli Air var en lille fin ø, Det var lækkert vand og vi snorklede og så på fisk. jeg så en skildpadde. Gilli Meno var mer stille, noget for mig. Der var det flotteste vand, helt lyseblåt. Vi samlede fine muslingeskaller. Jeg slap en baby skildpadde fri. Vi kaldte den Ingolf.

Hvis du vil læse om Ingolf så klik her

Så blev det efterårsferie, så vi skulle afsted hen til min mors barndomsven. Han bor i Milano med sin familie. Vi var sammen med dem en aften. Men vi var også bare sammen og nyde hinandens selskab, vi shoppede og vi spist lækre pizzaer og pastaretter. Som den familie vi nu er, var det ikke nok bare at være i en by. Vi tog til Venedig. Der var fantastisk smuk by med smukt vejr og flotte huse og bygninger. Så tog vi tilbage til Milano for at se en fodboldkamp. AC Milan mod Lecce. Vi mødte en verdensberømt fodboldspiller, Maldini.

Her er mig og min far i loungen inden kampen. Det var vildt fedt, man kunne få en masse lækkert mad og drikkevare.  

JEG SÆTTER NYE FODSPOR I 2020

Jeg glæder mig til de næste rejser. Vi skal til Gran Canaria med min farmor og farfar i vinterferien. Og en af mine bedste venner er der nede samtidig, så vi ses med dem. Jeg glæder mig til varmen. Det er så koldt her hjemme.

I sommerferien 2020, skal vi på ø hop i grækenland. Vi har ikke rigtig fundet ud af hvorhen vi tager hen, men vi har bestilt flybilletter.

Jeg tror Grækenland er mit yndlings land efter Danmark.

TAK TIL ALLE JER DER FØLGER MED

Jeg er altid rigtig glad når i sender mig en hilsen og i år er der rigtig mange andre bloggere der har været søde og skrive om min side.  Fx her hvor min blog har fået sin egen plads, og på den her liste over nogle af de bedste rejsebloggere. Det synes jeg er vildt fedt.

1 kommentar

  1. Kom lige forbi bloggen og dette dejlige indlæg. Sikker på dine rejsetanker måske har ændret sig lidt inden dette indlæg, men håber alligevel nogle af dem bliver mulige og glæder mig til indlæg fra jeres rejser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *