5fodspor

HAMBORG CITY GUIDE – DEL 4 – NEUMUNSTER OUTLET

I  denne fjerde og sidste del af min Hamborg City Guide, tager jeg dig med på tur uden for byen – til HSV’s stadion og det velkendte Designer outlet i Neumünster.

Designer outlet Neumünster

På vej retur mod grænsen, havde vi sat eftermiddagen af til besøg i det store outlet i Neumünster. Der er et stort udvalg af de kendte mærkevarebutikker og området er absolut fint, og minder mest af alt om de store outlets, man kender fra USA (her gjorde drengene en masse gode kup, da vi var i NY for år tilbage). En hel by opbygget, alene med et formål, at få folk til at gøre et mere eller mindre godt køb.

Pga. Covid-19 var der lange køer til de mest velkendte butikker, og vi gav hurtigt op. Dels fordi vi i virkeligheden nok ikke er de store outlet-typer, men også fordi at de lange køer ikke lige lagde så meget op til at snuse rundt.

Et enkelt par fede Gucci sko blev det dog til – til absolut fornuftig pris – så helt forgæves var det ikke. Og er man til outlets, så synes jeg sagtens at det kan anbefales at svinge en tur indenom på vejen retur mod Danmark. Og pænt er der! Se selv nedenfor.

HSV - besøg på volkspark stadion

Tysk fodbold fylder – som alt andet fodbold – meget her på matriklen, så ingen besøg i Hamborg uden et smut forbi Volkspark stadion, som vi nemt fandt lige uden for byen.

Fanshoppen var åben, og lå så man fra fik et flot syn over hele stadion, og vi fik et par gode køb med hjem med Rasmus.

Den øvrige del af stadion var lukket pga. Covid-19, men under normale omstændigheder er det muligt at få rundvisninger på stadion.

4 dage i hamborg

Dette var slutningen på min guide til Hamborg – nedenfor finder du de første 3 indlæg i serien fra Hamborg.

Men disse tip i hånden er du garanteret 3-4 dage fuld af gode oplevelser

 

>>> Få alle vores tip til storbyferie her – storbyferie er også for de mindste. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *