5fodspor

TOP 10 MESTE LÆSTE INDLÆG I 2019

(Rejse)-året lakker mod enden, og her på årets sidste dage har jeg dykket lidt med i statistikkerne, hvilket altid er ret sjovt, og i dette indlæg får du årets 10 mest læste indlæg.

I år fyldte bloggen 4 år og vi nærmer os 200 indlæg. Selma og jeg tilsammen udgivet 24 indlæg i 2019 – og det blev til en del dejlige rejser. Ikke mindst 4 uger på Bali som virkelig slog benene væk under os.

Billedet ovenfor er i øvrigt de 9 mest likede billeder på Instragram fra året, der gik. Det lader til, at I også synes ret så godt om solnedgange, ditto opgange, vand og billeder med os på. Det lover vi mere af i året, der kommer.

>>>>> FØLG OS PÅ INSTAGRAM

NR. 10 – HVOR DRØMMENE STARTER

Et af mine mål med bloggen er at formidle, at det faktisk ikke behøver at være så svært selv at planlægge og booke sin rejse, og at der tilmed ofte er masser af penge at spare ved at gøre det. Derfor glæder det mig at rigtig mange har fundet vej til dette indlæg om rejseplanlægning.

Bingin Beach, Bali

NR. 9 – SRI LANKA REJSEGUIDE

Det lader til, at vores rejseguides hører til blandt de absolut mest populære områder på bloggen. Måske mange har været forbi netop dette indlæg efter terrorangrebet i påsken – eller måske/forhåbentlig fordi I stadig har blod på tanden til at opleve det fantastiske land. Det er ved at være nu, hvis du skal nå det før, turismen for alvor får fat. 

Det er også i denne guide, du kan fange en skrigende udgave af mig, da jeg opdager, at det sorte opladerkabel jeg griber ud efter, ikke er et opladerkabel, men EN SLANGE!!! Nysgerrig – se her

Bjergtagende udsigt i Sri Lankas højland

NR. 8 – ALLERFINESTE KOS

Det glæder mig, at rigtig mange har fundet vej til min miniguide til Kos. Jeg kender den ø som min bukselomme – og heldigvis bød 2019 også på et spontant gensyn i juni måned på pigetur med Selma.

 Solnedgang v/Faro beach, Kos

NR. 7 – INDONESISK PARADIS

Selvom rejseguiden her bare har 4 måneder på bagen, så ryger den direkte ind på en flot 7. plads. Jeg håber, at det er udtryk for, at I har ligeså stor begejstring og iver for de indonesiske øer, som jeg har. Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage. Forhåbentlig går der ikke alt for mange år. Rejsetiden er ulidelig lang, men gevinsten, når man er fremme, er enorm.

Gili Meno, Lombok/Indonesien 

NR. 6 – 4 TIMER TIL GRÆKENLANDS CARIBIEN

Vi nærmer os midten af listen, og i denne del af listen begynder min forkærlighed for Grækenland tydeligt at sætte sine aftryk. Miniguiden til Paxos og Antipaxos finder du her – at tænke sig der findes sådan noget vand bare 4 timer fra Danmark – wauw siger jeg bare. Billederne taler for sig selv.

 

NR. 5 – ØEN MED MIT YNDLINGSSOLNEDGANGSSTED

Vi bliver i det græske og under dette mest søgte tag finder I alle indlæg fra Korfu. En ø der byder på helt utrolig mange smukke steder og oplevelser.

Fineste kusine Julie i solnedgangen på Loggas Beach på Korfus nordkyst. 

NR. 4 – AUTENTISKE THAILAND

Thailand nåede akkurat ikke top 3, men ikke desto mindre har rigtig mange af jer klikket jer forbi vores forslag til autentiske øer i Thailand. Der skulle gå over 20 år mellem vores 2 første besøg i landet. Det håber jeg ikke, der gør mellem de næste.

 Thailand classic

NR. 3 – MALAYSIA

Siden starten er bloggen for 4 år siden har dette været en af allemest læste rejseguide. Det er dog med tiden slået med længder af nr. 1 på listen, men ikke desto mindre ligger indlægget som I kan se stadig i Top 3

Sjov med street art i GeorgeTown, Malaysia

NR. 2 – OVERRASKENDE OPLØB

Den her overrasker mig faktisk. Men dette samlede indlæg med storbydestinationer, stryger direkte ind på 2. pladsen. Der er dog også masser af brugbar information særligt med fokus på storbyoplevelser i børnehøjde. Her finder du også angivelse af, hvor gamle vores børn var, da vi besøgte destinationerne, og du kan lade dig drømme væk til alt fra Berlin til Bangkok.

Plaza Massena, Nice 

NR. 1 – EN ALL TIME FAVORIT

Den her er til gengæld ingen overraskelse. Dette indlæg er det ubetinget mest læste indlæg med mere end dobbelt så mange besøgende end nr. 2. De sidste par år er indlægget da også blevet udbygget med flere og flere skønne græske destinationer, og denne sommer bliver listen formentlig en del længere og oplevelserne mange flere, når vi atter stævner ud på øhop i mit elskede Grækenland. Så her finder du altid masser af dejlig inspiration til en ferie under varme himmelstrøg kun 3-4 timers flyvetur fra Danmark.

Hold på hat og briller i Mykonos, hvor vinden ofte blæser!

 

Og således nåede vi til vejs ende, og det gør også 2019 lige om lidt. Jeg glæder mig til at dele mange flere spændende steder med jer i det kommende år.

Og TAK fordi I læser med. Husk at jeg altid gerne svarer på rejserelaterede spørgsmål, hvis du har brug for et godt tip eller råd.  

Godt nytår!

/H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *