5fodspor

EN ANDERLEDES FERIE MED ALL INCLUSIVE

Hej. Denne gang er jeg i Egypten men desværre uden min far, det sidste medlem af gruppen. Han var nødt til at blive hjemme og arbejde. Vi er på et lækkert stort hotel i Hurghada. Der er all inclusive, det er vildt lækkert.  Normalt kommer vi ikke på sådan en slags ferie, vi rejser nemlig mere rundt og oplever.

Der er 11 vandrutsjebaner, men det er ikke alle jeg lige tør. Men min storebror elsker det, det er som om han er 8 år igen. Vi kom lørdag d.17 november kom vi om aftnen, så derfor spiste vi i bufferestauranten dagen efter var vi meget på opdagelse rundt på hotellet.

Hotellet er så stort at det næsten er en lille landsby. Vi var i rutsjebaner og på stranden, og jeg fik mig et par nye solbriller. Vi spiste på en Arabisk restaurant. Jeg havde allerede spist mig mæt i buffeten fordi jeg var vildt sulten inden vi tog på restaurant så jeg havde været forbi buffeten inden.

ALADINS HULE OG VANDPIBE – WHATTT!

Efter vi havde spist havde min storebror plagede og plagede om at ryge på vandpibe . Så det måtte vi jo gøre. Vi sad på en hygge lille cafe inde på hotellet lige ved stranden. Det var lige som Aladins hule. Mig og min mor fik te og min storebror og mor røg lidt vandpibe. Man fik lidt und i hoved af at ryge vandpibe sagde min storebror. Da vi havde været på den cafe i noget tid tog vi hjem og sov fordi vi var vildt trætte.

I dag var vi ved morgenmadsrestauranten og spise morgenmad, det er fint morgenmad. Så bagefter legede vi i poolen og i rutsjebanerne og derefter tog vi på stranden. Så legede vi i poolen igen. Nu sidder jeg og laver lektier og skriver til jer. Vi skal være her i 6 dage mere, så der kommer nok noget mere på bloggen. Men vi ses.

Og så må i have det MEGA MONSTER GODT. Hej Hej.

Flotte lamper fra Aladins hule og mini golf, men jeg tabte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *