5fodspor

AT PLANLÆGGE EN REJSE – ALT STARTER MED EN DRØM!

 

En rejse starter for mig altid lang tid før, vi står med rygsæk eller kuffert på vej ud af døren. De fleste af vores rejser tager form i mit hoved i måneder og nogen gange årevis, førend de bliver til virkelig.

 

Nogle forbliver drømme og ligger på tegnebrættet og bliver måske (aldrig) til noget. Jeg har hundredevis af steder, jeg gerne vil besøge og oplevelser jeg føler, ligger og venter på os derude. Steder jeg er faldet over via rejseblogs, instagram, avisartikler eller som på anden vis har sneget sig ind på mig, og fået lov at blive en del af hele det store bagkatalog af rejseplaner og udlængselsdrømme, der er en stor del af mit liv og mine tanker.

 

Jeg har opdateret bloggen med et indlæg om, hvordan vi planlægger vores rejser og et simpelt trick der vil få dig til at føle, at din ferie føles længere – læs med her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *