5fodspor

10 OM MIG

April 2019

Indrømmet; der er ikke mange billeder af mig selv her på profilen. Tænkte derfor at det var på tide at dele lidt om mig, der står bag kameraet og det meste af vores rejseblog. Så her får du 10 ting du (måske) ikke vidste om mig:


1. Når ikke jeg rejser, er jeg selvstændig og arbejder freelance indenfor reklame og marketing. Jeg elsker mit arbejde, men hånden på hjertet: jeg arbejder for at tjene penge, så jeg kan holde fri. Min identitet ligger for mig ikke i mit job. 


2. Kan ikk lide øl og heller ikk ret godt vin. Men går ikk af vejen for en god cocktail?


3. Har taget en ny uddannelse sent i livet og blev lærer for 4 år siden. En uddannelse jeg nok aldrig kommer til at bruge. Men lærerigt uanset og man skal aldrig sige aldrig


4. Har været sammen med min dejlige mand i 24 år. 


5. Er et stort rodehoved, der aldrig kan finde noget


6. Har 1 stor og skøn søn på snart 2 meter? og 2 dejlige piger, hvoraf mindsten (på billedet) er en tro kopi af mig selv som lille.

 
7. Er virkelig – som i VIRKELIG dårlig til al sport og måske derfor skideligeglad om jeg vinder eller taber. Har det måske derfor utrolig svært med dårlige tabere.


8. Er ekspert i at starte på projekter, der aldrig blir færdige (tak til min mor for alle de trøjer, hun har stikket færdige for mig. Den på billedet klarede jeg faktisk helt selv)


9. Hader Mads og Monopolet og føler mig lidt alene med det?

 
10. Farver ikk mit hår, meeen nu går den nok snart ikk længere


11. Kan ikk begrænse mig og må ha med at jeg har en håndfuld dejlige veninder hvoraf flere af dem har været en del af mit liv i mere end 40 år. Det sir’ noget om et venskab?og min alder (45)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *