5fodspor

10 FERIEFACTS OM MIG

1: Sådan her ser jeg ud stort set ud hver dag, når jeg er på ferie. Ingen make up, hår i knold og småfedtet hår? Rynkerne blir flere år for år, men det har jeg helt oprigtigt intet problem med. 


2. På 4 uger har jeg vasket og redt mit hår 2 gange. Resten klarer saltvandet.


3. Jeg pakker altid fine kjoler med, men får dem aldrig på. 


4. Jeg har ret svært ved at sidde stille, og er altid bange for at misse en helt særlig oplevelse, når vi besøger nye steder. Min søn siger, jeg har oplevelsesdamp?


5. Jeg har meget let til katastrofetanker og må indrømme, at jeg har været lidt nervøs for både jordskælv og tsunami undervejs. Særligt på Gili øerne som er små og flade. Hvis der kommer tsunami, mens man er der, så er det bare at håbe på man når væk i tide??


6. Jeg havde planlagt at læse 5 bøger. Nåede kun 3. 


7. Jeg har taget over 6000 billeder de sidste 4 uger. Og får aldrig slettet dem jeg ikk synes om. 


8. Har fået en dille med at prøve samme tøj som Camille (3 størrelser større?), når hun står i en butik og prøver noget fint. Det har vi fået pænt mange grinere over. 


9. Har overvundet min Shorts-fobi, og haft shorts på stort set hver dag.

 
10. Har som altid når vi er på ferie, forsøgt at finde en ny bikini, da jeg bilder mig ind at det går nemmere, når dellerne er solbrændte. Det lykkedes heller ikk denne gang, så jeg kører videre med den 10 år gamle helt udtjente bikini?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *