5fodspor

10 OM MIG

1️⃣Jeg hører radio som en 60-årig, og har elsket P4 siden jeg var i midten af tyverne
2️⃣Jeg hører til gengæld musik,som var jeg 16, og elsker det meste af det mine børn præsenterer for mig. Særligt er jeg totalt fan (nok deres ældste) af De Danske Hyrder, selvom sproget ikk altid er helt lødigt. Men beatet er fedt og jeg kan de fleste numre udenad?Har været til flere koncert under påskud af, at børnene skulle ha en voksen med, hvor jeg 100 pct var alderspræsident, kun overgået af bandmedlemmernes familier og securityvagterne (som troede jeg var SSP konsulent?)
3️⃣Jeg er kanonstolt af, at være fra Vestegnen. Vestegnen er bare SÅ meget mere end sit ry, og jeg elsker at bo her, selvom det nok ikk blir for altid. 
4️⃣Jeg syns altid jeg vejer 5 kg for meget, men får aldrig rigtig bugt med dem. Måske fordi jeg faktisk syns det er ok og fordi jeg elsker god mad og bland selv slik for meget
5️⃣Jeg ber aftenbøn hver dag, og har gjort det hele livet. Det er en ting, jeg har givet videre til mine børn, og som de nu selv er store nok til at vurdere, hvordan og hvornår og om de vil bruge i livet??

6️⃣Hvis jeg kunne vælge en anden levevej ville jeg gerne være psykolog eller skuespiller
7️⃣Jeg er ikk typen, der bærer nag. Det er livet for kort til. 
8️⃣Elsker udtrykket: “ skal vi ikk vente med at klø til det kradser” og prøver at efterleve det, særligt når mit bekymringsgen sætter ind. 
9️⃣i drømmer stolt at jeg (stadig) ser Paradise Hotel og elsker det. Som Rasmus sagde en dag “mor, jeg tror sgu ikk der er mange på min alder (17) der ser sådan noget med sin mor! Meeeeen, mon ikk vi alligevel er flere end man tror? Jeg syns, det er god underholdning, og desuden en fin måde at få dialog med mine unge mennesker om forskellige emner på.
?Stedet på billedet er et af de smukkeste steder, jeg nogensinde har været. Kuang Si vandfaldene i Laos. Jeg husker stadig følelsen af den mudrede regnskovsti under mine fødder, da jeg nervøs gik derop. Så nervøs for, at det ikke levede op til mine forventninger, for jeg havde glædet mig så meget. Men nøj hvor det gjorde, og jeg næsten græd af lykke over hvor guddommeligt et sted, vi så. Tak??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *