MIG, MIG, MIG!

 

Her kommer et lidt atypisk indlæg – for det handler nemlig slet ikke om hverken rejser, rejsedrømme eller tanker om samme.

 

Og måske gør det lidt alligevel.

 

Jeg elsker – som i ELSKER – at tage billeder, men står ikke ret gerne foran kameraet, og når jeg gør, ender det stort set altid med at de fleste i familien samstemmigt udbryder (smågrinende tenderende hånligt, men jeg kan ta’ det!)  “Det går ikke, mor – du ligner en idiot på alle billederne“.

 

Og nej, det skriver jeg ikke for at få nogen skal sige, at jeg da ER fotogen, og at det er noget pjat, for det er det ikke. Overvejer lige at dele et par gode eksempler, men skal lige samle mod. I må nøjes med erkendelsen indtil videre.

 

Husker en episode for en del år siden, hvor jeg havde en snak med en kollega, omkring det der med at ligne en idiot på alle billeder – og ja, selvkritikken er nu nok også ret høj, men sådan er det. Nogle måneder efter var vi afsted på en firmatur, og på vejen hjem kom det ret kontant fra ham: “Okay, jeg giver dig ret. Du er sgu ikk fotogen. Nu har jeg forsøgt, at få et godt billede af dig flere gange i løbet af de sidste dage, og jeg må sande, at det sgu ikke er lykkedes”. HA! – han er nu i øvrigt nok ikke typen, der ville sige sgu flere gange, men overdrivelse fremmer forståelsen. 

 

MEN indimellem er man heldig – og nogen gange kan et billede virkelig reddes af en solbrille eller et S/H filter (alle øvrige filtre holder jeg mig fra, når det handler om billeder af mig selv), og sagen er den, at jeg har besluttet mig for, at der skal være flere billeder af mig her på bloggen og på Instagram.

 

Så hvis og når, der bliver taget et godt (hæderligt, kan også gøre det) billede af mig, så deler jeg det på Instagram sammen med 10 FACTS OM MIG, så I derude, som er så søde at følge og læse med her på bloggen og Insta, kan lære mig lidt bedre at kende. 

 

Jeg synes selv, det er sjovt, at høre lidt om mennesket bag bloggen, og derfor har jeg oprettet denne side, hvor jeg deler mine insta-indlæg med info om mig selv til alle jer der ikke følger med der.

 

>>>> Følg os på Instagram – hvor jeg sædvanligvis er flittig til at dele rejsetips og fortællinger, både når vi er afsted og mellem rejserne.

 

Håber I synes om det!

 

Happy Friday!

/H

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *