5fodspor

VILDE BØLGER OG PÅ STRANDEN

Her kan i se at nede for hotellet er der også en strand hvor der er en gynge hvor jeg svinger mig.

Nu er vi rejst videre til en anden by som hedder Tangalle. Så vi er kommet til et nyt hotel men det er ikke vildt godt men det er ok. Men i går var vi på stranden. Der var vildt store bølger men måske var det lidt for store bølger til mig fordi jeg blev ravet ned under vandet så jeg ikke kunne komme op igen men min mor rev mig hurtig op så jeg kunne få været. Og det skete igen hvor jeg var ude med min far og der var jeg ret lang tid under vandet og jeg fik meget vand i mundet og næsen og mine svømmebriller røg af. Så jeg vil helst bade i vandkanten og i poolen på hotellet.

Se de vilde bølger i den lille video min far har lavet. 

Men forleden dag var vi på tur nede ved en lille hyggelig by hvor vi var inde på en cafe og få noget af drikke. Men bag efter det spurte de og vi ville se hundehvalpe og det ville vi maget gerne og hundehvalpene var 2 uger gamle de var så søde. Men efter vi havde badet skulle vi ind til et supermarked hvor vi fik is og slik og så skulle vi hjem. Og så badet vi i poolen og så skulle vi havde aftensmad. Vi var henne på en fin restaurant hvor vi fik rigtig god mad og de var rigtig søde. Og så var vi bare der hjemme og hyggede os sammen og spillede kort. Og Camille og jeg har lavet vores eget kort spil som hedder “fra ES til KONGE”.

Og her kan i se hundehvalpene. Er de ikke bare SØDE?

Og så må i have det MONSTER godt.

Kærlig hilsen Selma

PS: Indlægget fra i går er opdateret med video fra vores hikingtur til Little Adams Peak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *