5fodspor

SELMAS DAGBOG/Køreturen

I dag har Selmas dagbog holdt flyttedag til fællesbloggen. Efterhånden skriver hun så meget, at det er svært at få det hele til at være der i læsbar stand, og få billeder ind der passer til teksterne. I dagens indlæg får I en fin beskrivelse af oplevelserne på køreturen fra Kandy til Nuwara Eliya, som vi netop er ankommet til. /Helle

————

Hej alle sammen. I dag har jeg oplevet noget jeg syntes var rigtig sjovt. Da vi stå op i morges var det lidt tidlig. Jeg var lige i bad og så skulle vi have morgenmad det var ikke godt for halvdelen af bordet var kage. Men efter det var der en mand som hentede os i en vildt fed og dejlig bil. Faktisk var han også vores chauffør i går for der kørte vi i 3 timer. I dag kørte vi også i tre timer men der er selvfølgelig også stops under vejs. Så nu vil jeg fortælle om det.

I dag var vi som sagt ude at køre. Første stop var ved nogle te plantasher vi så alt mulig forskellig slaks te. Vi så hvor dan det blev lavet og hvordan det blev transpoteret. Bag efter det smagte vi te og det smagte både godt,bittert,surt og sødt. Og så kune man smage forskæld på det dyre og det billige. Jeg kunne nu bedst lide de billige. Faktisk dem man køber i de supermarkeder er faktisk de dårligeste. Men bag efter kørte vi vidre.

Så kørte vi et stykke tid og så var der tid til at få noget at spise. Vi fik både fladbrød med lidt cocos i og vi fik nogle papaja boller og nogle runge mejs chilli ting, og noget honning man skulle putte på fladbrødene og så fik vi både COLA og VAND. Og så skulle vi køre igen.

Nå så kørte i vidre. Så havde han nemlig lovet noget med nogle vandfald. Så vi var ude i vandfaldet men kun med benene for man måtte ikke bade der for de sage så kunne man drukne og det ville vi jo ikke. Jeg klatrede på klipper med Camille. Og faktisk har mi far taget videoer og laver en film der kommer op snart så det kan være i vil se den. Bag efter det skulle vi køre IGEN.

så kørte vi vidre og nu er der faktisk ikke flere stops i kan tage med på. For nu er vi ankommet på et rigtig hyggeligt hotel men der er ikke pool villke ikke gør så meget begrund af at det her hotel ligger oppe i bjergene så der er noget køliggere. Men nu ligger jeg bare på hotellet og skriver. Min mor sover og min far laver den lille film der kommer op og Rasmus og Camille liger på deres ejet værelse. For vi har et værelse min mor og far og mig. Og Camille og Rasmus har et værelse.

Men så må i have det mega monster godt.

Håndvaskeri på restaurangen og the smagning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *