NÅR DRØMME BLIR' VIRKELIGHED

Vi elsker at rejse og opleve verden – det gør vel egentlig de fleste.

 

Vi har begge en baggrund som rejseledere og har rejst en del gennem livet. De sidste mange år sammen med vores 3 børn. Vi har oplevet hovedstæder og storbyer i Europa og holdt dase- og oplevelsesferier ved Middelhavet og USA. Vi er mildest talt skidegode til at rejse sammen bl.a. fordi vi forsøger at tilgodese hinandens ønsker ift. oplevelser og aktiviteter.

 

Vores drøm om en længere tur med rygsæk, er ikke længere kun en drøm. Den 19. december sætter vi kursen mod Sydøstasien og begiver os ud på et eventyr. Planen er, at der kun er få planer. Vi starter turen i Vietnam og rejser hjem 8 uger senere fra Singapore. Det eneste vi ved med sikkerhed er, at turen går gennem Laos da det er en stor drøm for os opleve. Resten “tar vi som det kommer”.

 

Bloggen her er i første omgang tænkt som et arbejdsredskab for den hjemmeundervisning børnene skal have mens vi er afsted. Vi kommer ikke til at slæbe rundt på et utal af hæfter og bøger, men forsøger at løfte opgaven digitalt. Og på samme tid give venner og familie et indblik i vores oplevelser.

 

Feel free to follow!

 

 

Billedet her er fra Lovina på Bali og taget af min mor i  2005. Vi drømmer om at opleve mange solnedgang som denne.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *