5fodspor

MINE NYE VENNER FRA THAILAND

 Hvis du synes ham her er sød, så er han klar til at blive adopteret til Danmark. Så bare sig til, så tager jeg ham med hjem til dig.

I går var vi  på en dyre klenik men det er ikke kun en dyre klenik det var også et dyre hjem hvor man kan få nogle dyr med hjem. Men man kan også aflevere et dyr vis man har fåned et hund eller kat. Vi var på rund tur og se nogle af deres hunde jeg syntes at de var nusser iser dem du kan se på biliderne . Jeg så nogle gå med en hund og så tænte jeg at det ville jeg da prove. Så jeg spute min mor og far om jeg kunne prove. De sage at vi kunne spore om vi kunne i morgen. Og det kunne vi godt.

Da vi kom der hen.

Vi kom tideligt fordi så var det ikke så varmt. Vi skulle have 2 hunde. Der var også andre der vil gå med en hund. Der var 2 kæreste par de skulle også have 2 hunde. Hund sage at hund hentede 6 hunde. så kom der 2 hunde til det ene par og så kom der 2 hunde til det anet par og til sist kom der 1 hund til mig min mor , far og støresøster. Det syntes vi var onterligt for vi var jo flest så sage vi at vi skulle have 2 hunde men vi fik ikke en til. Til gengel var den hund vireklig sød den hed romijo vi fik en taske vor der var en rotte på som men skulle gå efter. Forst gik den ligt i stå men bag efter viste den at det var mig der bestemte. I den taske vi fik med var der vandskål og vand i. Så gik vi til bage og afleveret romijo og sage forvel til romijo og dem der arbadede der. Jeg syntes at det var en god tur og moske kommer jeg og henter romijo nå jeg bliver stor

PS fra mor: Når Selma skriver er det 100% hendes egen stavning, formuleringer og fortællinger. Kun få gange spørger hun om hjælp til at stave nogle ord. På den måde kommer hendes eget udtryk bedst muligt frem og lysten til at skrive er langt større. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *