5fodspor

MED TOG OG PÅ TOPPEN

Her kan i se at man måtte stå ude i døråbningen

Hej med jer

I dag har jeg meget og fortælle jer.

I dag stod jeg op kl. kvart over 7. Det er ret tideligt for os men vi stod op spiste morgenmad. Bag efter vi havde spist gik vi en lang tur op på et bjerg. Det var virkelig højt jeg tror at det var 1000 meter højt i hvert fald. Nå men der var den flotteste udsigt det flotteste jeg nogensinde har set tror jeg.

Bag efter det havde vi valgt at vi ville gå ude på togskinnerne det er meget normalt på Sri Lanka. Men da vi var gået lidt på skinnerne kom vi til en bro hvor der var mange turister for de skulle jo tage billeder. Men efter det skulle vi hjem. Men vi gik den forkerte vej hjem så vi måtte tage en tuktuk hjem. Da vi kom hjem sad vi lige på en bar/restaurant som hed CHILL og det var en god restaurant.

Det er mig på toppen af Little Adams peak. Og her kan I se vi går på skenner.

Bag efter det skulle vi til togstationen for vi ville nemlig med toget fordi i går ville vi også med toget til Ella men vi kunne ikke for de vi blev mast så vi ikke kunne være der så vi blev nød til at gå ud og tage bilen med vores chauffør så fik vi ikke nogen togtur det var virkelig aveligt for det var det min mor havde glædet sig allermest til på hele turen så det måtte vi altså.

Men vi fik prøvet det for Ella er der alle står af. Så vis man tager toget fra Ella til Badulla i stedet så er der næsten ingen i toget så det gjorde vi. Vi tog toget fra Ella til Badulla. Så da vi kom til Badulla stod vores chauffør og ventede på os for han var kørt i bil derhen så vi tog bilen hjem igen. Så da vi kom til hotellet fik vi en kage og noget juice. Og lige om lidt går vi op på hotelværelset og slapper af. Så skal vi ud og spise i aften. Og i morgen skal vi op spise morgenmad og så skal vi til udavallove hvor vi skal bo på luksus camping og på safari så det glæder jeg mig meget til.

Men det var det jeg ville fortælle og så må i have det monster godt. vi ses

OBS: Da internettet ikke har fungeret de sidste dage, er dette indlæg efterhånden nogle dage gammelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *