5fodspor

KOH YAO NOI – HVILKEN PERLE

Koh yao noi - en sand perle

Sikke en perle vi er landet på.

Øen vinder virkelig som timerne går. Den er noget af det mindst turistede, vi har oplevet længe og ikke større end at man kan nå hele vejen rundt på ca. 1,5 time på scooter. 

REGNSKOV, BØFLER OG GUMMIPLANTAGER

Og på den tid kommer man både gennem regnskovslignende områder, flade områder med bøfler og rismarker, op i højderne gennem gummiplantager og langt med smukke fuldstændig øde strande.

Her er ikke de vilde bountystrande med krystalklart vand og turkisblåt vand, og tidevandet gør, at badning ikke er så spændende, når det er lavvande, men vandet er lækkert, og det er virkelig fedt at gå på opdagelse ved lavvande – masser af krabber, smukke skaller og eremitkrebs. Vi bader bare, når vandet lige er til det.

Og hold da op hvor øen byder på et væld oplevelser.

De smukkeste farver ved solnedgang. Lavvandet har indfundet sig, og badetur på vente

DET SKAL DU OPLEVE PÅ KOH YAO NOI

Vi kommer rundt på 2 lejede scootere, som giver den største følelse af frihed. Her er stort set ingen trafik og med korte afstande er det en perfekt måde at fragte sig rundt. Jørgen har begået en lille film fra vores ø-rundtur i går:

PS: musikken på videoen er til ære for Faster:-))))

FLYTTEDAG – NYT HOTEL

 I dag har vi haft flyttedag og bor nu lidt længere nede af kysten på Sabai Corner – superfint sted. 

>>>  læs om fine oplevelser til koh yao noi HER og her, hvor vi tager dig med på et ganske særligt besøg på en lokal fiskefarm

>>>> HER FINDER DU VORES STORE GUIDE TIL Ø-HOP PÅ TRE ØER I THAILAND

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *