5fodspor

FLERE DYREVENNER

Hej det er lidt lang tid siden jeg sidst skrev fordi der ikke har været internet til at vi kunne ligge det op til jer. Men jeg har meget at fortælle. Jeg vil fortælle om vores dejlige dag i går. Vi har flyttet hotel for det vi boede på var ikke ret godt.

I går stod jeg op og spiste morgenmad på hotellet med min familie. Så badet vi i poolen og hyggede os. Bag efter det kom der en mand og hentede os for vi skulle til en lille by som hed Galle. Der var ca.1 time der hen. Galle er en rigtig lille fin by. Der var mange turister men det gjorden ikke noget. Men vi fik shoppet rigtig meget. Vi var der i et par timer og vi fik en rigtig god is.

Shopping i Galle 

 

Da vi tog hjem skulle vi på et skildpadde-børnehjem hvor vi så bidte små skildpadder og de var næsten lige født. Men vi så også store skildpadder og vi måtte holde dem. De var rigtig søde alle sammen og vi lærte også meget.

Bag efter det med skildpadderne skulle vi se nogle fiskere der sad på nogle pinde og fiskede men de sad der kun for turisterne skulle tage billeder af den. Jeg tror faktisk slet ikke at de havde noget madding på fiskekrogen. Så det gjorden vi ikke. 

Men da vi kom hjem skulle vi ned til byen og så skulle jeg have fletninger i håret og det gjorden vildt ondt men jeg er rigtig glad for det. Vi fik ikke aftensmad men vi havde kom nogle chips og nogle kiks som vi spiste. Men så gik vi i seng.

Men så må i have det monster godt. Vi ses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *