5fodspor

TEMAPOSTKORT FRA ISLAND

Vel hjemme igen bag skærmen, hvor jeg sidder og kigger alle billederne fra vores het fantastiske ferie på Island igennem, tegner der sig et tydeligt mønster. Stort set alle oplevelserne har inkluderet vand på den ene eller anden måde, hvad enten det har været geysere, vandfald, hot tubs, stande, vandpytter eller regnbuer. 

Mens jeg brygger på et samlet indlæg i form af en miniguide til Island, må I nøjes med at nyde dette postkort, som ret godt opsummerer den sidste uges oplevelser. Den eneste der mangler for at fuldende billedet er måske nok en islandsk hest eller to, men dem oplevede vi ikke i regnvejr, så de røg uden for dette postkorts tema. Til gengæld har Jørgen lavet denne video, hvor du kan opleve vores ridetur. 

3 kommentarer

 1. Hej Helle
  Vi overvejer Island denne sommer. Bookede I hoteller hjemmefra eller droppede I bare ind undervejs på ruten? Synes ikke jeg kan finde noget lm overnatning.
  Kh
  Charlotte

  1. Hej Charlotte
   Vi bookede alt hjemmefra pånær en enkelt overnatning. Men jeg tror sagtens I kan finde noget undervejs. Island er lidt dyr ift. overnatninger, og skulle jeg rejse om sommeren, ville jeg helt sikkert overveje en Camper. Det giver fantastisk mulihged for at være helt tæt på naturen og I kan flytte jer præcis som I vil.
   Håber I får en fantastisk tur til det smukke smukke land.
   KH
   Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *