5fodspor

MINE BEDSTE SOLNEDGANGSBILLEDER – TOP 3

I en kreativ verden som den jeg arbejder i til daglig, arbejder man ofte med udtrykket “kill your darlings”. Så det var umiddelbart den taktik jeg først anlagde fast besluttet på finde mine 10 bedste solnedgangsbilleder. Denne gang har jeg været hele 7 år tilbage i arkivet, og må bare sande at jeg simpelthen ikke formår, at vælge de 10 bedste.

Jeg har fået de nominerede helt ned på bare 40 stykker, men derfra og ned til 10, må jeg bare erkende, at jeg nok ikke kommer. Og hvorfor egentlig også, som en af mine søde følgere på Instagram skrev.

Når det så er sagt, kan jeg faktisk relativt nemt lave en top 3, så den får I her og lige derefter alle resten af de nominerede, der kommer ind på en samlet 4. plads:-) Jeg elsker at lege med spejlinger i modlys, så det er ret utroligt, at der faktisk slet ikke er et eneste af disse billeder med på listen.

NR 1: CAMILLE I VANDKANTEN EFTER SOLNEDGANG PÅ GILI MENO OG MED BALIS VULKAN I BAGGRUNDEN

Farverne og kompositionen i dette billede er for mig helt perfekt og derfor var jeg på intet tidspunkt i tvivl om, at det her er mit yndlingssolnedgangsbillede.

 

NR 2: SELMA I EFTERÅRSSOLNEGANGEN PÅ HERSTEDHØJE, NOVEMBER 2016

Dette billede er det fineste eksempel på, vi slet ikke behøver rejse langt væk for at finde magiske solnedgange. Øjeblikket er fanget på en gåtur på vej hjem fra skole, hvor vi lige nåede toppen af Herstedhøje, inden solen forsvandt i horisonten. Den magiske himmel, pilens retning direkte mod solen (og ZOO, som vi altid kigger efter) og Selma med tophuen som en lille nisse i modlys. Det er de elementer, der sender dette billede ind på en direkte 2. plads.

NR 3: HØJT HÅR I HEJLSMINDE

Langt de smukkeste solnedgange jeg har foreviget,  har jeg oplevet i vores elskede Hejlsminde. Så selvfølgelig ingen top 3 uden et billede derfra. Farverne, næsten havblik og håret gør det for mig ud for både et sjovt og smukt billede. Det blæser og rusker rigtig tit ved Noret i Hejlsminde (det er der flere eksempler på nedenfor), men på dette billede har vi snydt med lidt hovedgymnastik lidt for at få effekten.

37 PÅ EN SAMLET 4 PLADS

Her får I alle de nominerede – måske er du ikke enig i min top 3 – hvad er din favorit?

Take care

/H

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *