5fodspor

HUNDEVUGGESTUE I MIRISSA

Cuteness overload

23 timers flyrejse retur til Danmark, og nu sidder vi under tæpper, og glæder os over at internettet rækker til, at vi kan dele de sidste blog posts fra 16 dages spækket med de fineste oplevelser. Det betyder også, at der nu er video i dette indlæg. Videoen hvor du kan høre min reaktion, da jeg opdager en slange blandt opladerkablerne……det var lige eksotisk nok efter min mening:-)

Travle dage i hundevuggestuen

De sidste par dage har pigerne spenderet de fleste vågne timer hos hundehvalpene. Der har været livlig aktivitet med fodring og passen på de små hundevenner. De har tiltrukket rigtig meget opmærksomhed fra de forbipasserende. Så der er blevet trænet en del engelsk, når pigerne har skullet forklare turisterne om hundene.

De har fodret dem med mælk (som koster en krig i Sri Lanka), og sørget for at de små fik mælk fra moderen, når hun kom forbi. Moren har de også har passet med mad og mælk. Inden vi rejste talte vi med en canadisk pige, der arbejder som yogalærer dernede. Hun lovede at kigge til dem, og det samme gjorde tjeneren på restauranten, hvor de bor. Så de små søde væsner skal nok klare sig.

Når ikke de sover er der mere end nok at se til:-) 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *