NEW YORK PLANNING

 Billedet er lånt fra Pinterest

 

I skrivende stund har hverdagen indfundet sig herhjemme. I dag er første skoledag og hos os er hele 2 ud af 3 børn startet på nye skoler. Ældstebarnet er endog nærmest flyttet hjemmefra og flyttet på efterskole det næste år. Det skal vi lige vænne os til herhjemme. Vi har haft en fantastisk sommer fuld at gode rejseoplevelser og endnu flere minder til samlingen. 

 

Vi starter en ny nedtælling frem til efteråret, hvor vi i oktober drager hele 9 dage til New York. Hele 8 dage har vi i byen, og umiddelbart kan det lyde af meget, men en af de erfaringer vi har draget os i løbet af de sidste storbyferier, er at det er rigtig rart at have god tid. God tid betyder dage, hvor man kan sove lidt længere, bare slendre uden mål og gøre tilfældige stop, hvor noget spændende dukker op. Vi laver altid god research inden vi tager afsted, og derfor har vi også ofte en del “must see and do” som skal passes ind, og det passer vores familie rigtig godt at have “luft i dagene”, og dermed have tid til fx. bare at hænge ud på en legeplads eller en park en hel eftermiddag, hvis det er hvad vi har lyst til.

 

Jørgen har været mange gange i NY, og har dermed helt styr på hvad vi bare skal se. De næste par måneder skal jeg derfor bruge på at finde alle de sjove, små, finurlige og anderledes steder – og som ikke står i alle turistbøgerne. Hurra for alle de skønne blogs og travel guides der findes på nettet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *