5fodspor

London – nu med hårmodel

Lejligheden i Chelsea er fuldstændig stille. Alle sover og jeg er netop kommet tilbage fra dagens morgenyoga. Jeg er så heldig, at der ligger det fineste yogastudie lige rundt hjørnet hvorfra vi bor, så det har jeg benyttet mig af i de tidlige morgentimer. Faktisk er det mere end tiltrængt, da sengene her er så bløde, at man næsten falder igennem, og det er min ryg ikke bedste ven med. Men morgenyoga gør underunderværker.

De sidste par dage har vi oplevet en masse. Ikke sådan massive klassiske kulturattraktioner, men blot gået og taget byen til os. Det er ikke blevet til så mange billeder som normalt. Måske fordi vi har set det hele før, og derfor føles det ikke helt så nødvendigt at tage en masse billeder. Børnene elsker byen med alt hvad den byder på fra Fish n’ Chips til Vintagebutikker. I går fik vi det meste af dagen til at gå i Nothing Hill og jeg skal love for ældstebarnet fik øjnene op for genbrugsbutikker (når bare de sælger de rigtige mærker – og det gør de her!). En enkelt musical er det også blevet til og et dejligt besøg hos gode venner lidt udenfor London. Så vi spilder ikke tiden.

Selma er endnu ikke vokset fra souvenir butikkerne, så de frekventeres også ofte. Til pigernes store skuffelse er dyresalonen på toppen af Harrods desværre lukket, så det blev der ikke noget af. Til gengæld var Hamleys som altid et hit, og vi havde ikke mere end lige forladt butikken førend en lille stemme sagte spurgte “Vi kan da godt komme derhen igen, ikk?”. 

I dag deler vi formiddagen op. Rasmus er blevet street-castet som hårmodel af en rimelig funky fyr, som kan ilende efter ham, da han stod i kø foran en butik. Han tog frisk udfordringen op, så i dag skal smutter Selma og jeg med ham mod salonen i Soho for at blive klippet, mens Jørgen og Camille tager i London Dungeon. Resten af dagen går nok med shopping. Camille har endnu ikke købt en eneste ting, så nu er det ved at være tid!

Her får I et par glimt fra de sidste dage.

Take care!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *