5fodspor

BROOKLYN T/R

1) Mindesmærket ved 9/11 ponden hvor et af de to tårne stod 2) World Trade center shopping center 3) Se, der står hun – set fra BB…..(guess who?)

Så skiftede vejret. I dag har vi fundet det varme tøj frem, og Selma har sågar haft hue på. Det har været rigtig koldt og blæsende i dag og kun 10 grader. Underligt med tanke på, at vi forleden havde 28 grader og gik rundt i sandaler og shorts. Oplevelseskurven er heldigvis ikke faldende, og i dag kan vi skrive både 9/11 memorial center, Brooklyn Bridge og Ellens Stardust Diner på listen over steder, vi har sat vores fodspor. Ellens Stardust må I høre om senere, resten får I her:-)

9/11 MEMORIAL CENTER

Dagen startede ved Ground Zero, hvor vi så The Memorial Center. Vi valgte bevidst museet fra, da det var vores vurdering, at det endnu er lidt for barske løjer for især Selma. Det må vi have tilgode. Børnene var meget interesserede i historien omkring terrorangrebet, og selvom området bærer en del præg af at være en byggeplads, var det en fin oplevelse. Meget uvirkeligt at tænke tragedien for 15 år siden. Jeg husker, Jørgen og jeg sad på vores stuegulv i Ndr. Frihavnsgade (sammen med min mor som var på besøg) og ventede på at få leveret en ny sofa, da vi hørte at det første fly, var fløjet ind i en skyskraber i New York.  Underligt at tænke på, at det er en af de dage, hvor de fleste kan huske præcis hvor de var, da de hørte om angrebet.

BROOKLYN T/R

Derefter spændte vi traveskoene og gik fra Manhatten over Brooklyn Bridge, hvor vi heldigvis var i læ det meste af tiden. For nøj, hvor det blæste og var p…koldt, da vi kom over. Det gjorde, at vi ikke kom alt for vidt omkring og kun nåede lidt rundt i Downtown Brooklyn. Måske var det vejret, men det fangede os ikke helt, det vi mødte, og vi kunne da også godt have brugt lidt mere tid på at opsøge nogle af de foreslåede steder i nærheden, men det var simpelthen for koldt.  Så vi hoppede på metroen tilbage til Midtown.

Fine farver og mønstre fanget i Brooklyn

Og i øvrigt – tak til alle jer der sender os hilsner – det er rigtig hyggeligt at vide, at I følger med i det vi skriver. I morgen skal drengene bruge det meste af dagen på fodbold. De har billetter til en Jets kamp. Pigerne smutter til Williamsburg, som er et af de nye meget hippe områder i Brooklyn. Her skulle efter sigende være gode genbrugsbutikker, fine cafeer og vist også marked om søndagen. Vi ser, hvad dagen bringer. Og så går turen desværre snart hjemad. Sådan en lang uge går godt nok hurtigt.

Take care!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *