5fodspor

WITH LOVE FROM LANGKAWI

 

Så skal jeg lige love for at vi er kommet ned i gear. ALT på den her ø går langsomt, og det gør vi også efterhånden. Det var lige hvad vi trængte til. Her er simpelthen så skønt og ufattelig smukt. Vi nyder at dase og bare lade timerne passere, uden at forholde os til andet end sand mellem tæerne, solcreme og at flytte solsengen efter skyggeplads. Af samme årsag har vi heller ikke de store og spændende beretninger at dele, hvilket dog på ingen måde er et tegn på, at vi keder os.

Her bor jeg….solen kigger ind til mig….

Vi har været her godt en uge, og bliver her til og med torsdag, hvor turen går til Georgetown på øen Penang, der ligger blot 35 minutters flyvetur herfra. Vi har boet et par steder, førend vi for nogle dage siden endelig fik plads på en sand perle af et lowbudget hotel, der ligger lige midt på en af øens bedste strande. De første dage lejede vi bil, og fik lavet lidt research og faldt ret hurtigt for Malibest, hvor vi bor nu. Jeg havde set det på diverse portaler men scrollet videre, da det var uden pool. Det skulle dog vise sig, da vi kiggede forbi, at de netop har åbnet en stor lækker pool, der ligger lige på stranden. Det er dog så nyt med poolen, at de endnu ikke reklamerer med det nogen steder endnu. Den er så går så ny at Camille i går brugte 4 timer med at besigtige de håndværkere, som arbejder med at sætte rutsjebanen op. Vi håber, vi når at indvie rutsjebanen, inden vi rejser videre. Camille er i jævnlig dialog med poolfolket, og det bør kunne nås er meldingen. Hun er også helt inde i rensesystemet, og interval for tømning af samme.

Stedet er en sand perle. Værelserne er ikke mega luksus, men nye, pæne og rene og til den nette sum af 250 kr. per nat for et familieværelse, der ligger 20 meter fra stranden. Det er totalt win-win, og det har vi mangt en optur over flere gange dagligt. Jørgen og jeg kan ligge på stranden mens børnene kan dase i poolen lige ved siden af. Lige på det punkt er vi nemlig en smule splittede ift. præferencer.

Poolen – så kommer man vist ikke tættere på stranden..
Hotellet har de fineste små træhytter, som desværre var udsolgt, så vi bor i hovedbygningen bagved. Midt: Sjov på stranden lige foran hvor vi bor. TH: Having fun på jetski.

 

Island hopping

Børnene er ved at få lidt ”oplevelsesabstinenser” – de synes pludselig, at det var lang tid vi bare skulle bruge på ”bare at bade og ikke lave noget” (ja, så har man hørt det med), så i dag besluttede vi os for at tage en ”Island hopping” tur med båd. Det har været en skøn dag med sejlads, badning i det smukkeste turkisblå vand, kæmpe havørne, besøg og badning i en stor ferskvandssø, grotter med flagermus og de frækkeste (og lidt nærgående) aber, som dog var ret så fascinerende. De lever vildt på en af de øer, vi besøgte, og det var om ikke at gå med mad eller drikke fremme, for så snupper de det. Og de er meget nærgående. De napper alt fra sodavand til brød og frugt. De fik en del kinesiske turister at sande, hvilket vi andre så kunne more os ret så meget over!

 

Mod solnedgang…

En af dagens store højdepunkter er solnedgangen. Hver aften venter en ganske særlig magisk oplevelse. Restauranter flytter borde ned i sandet, og derfra kan man nyde både dejlig mad og det smukkeste sceneri, når bølgerne bruser mod land og solens magi forvandler himlen til en inferno af røde, orange og lilla nuancer. Her får I den fra i aften….ja, og så lige poolassistenten i en vejrmølle!

Take care!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *