GEORGETOWN PENANG

Wauw – 4 timer har vi været i Georgetown og kameraet har allerede været på max overarbejde. Gaderne er fyldt med den sjoveste, fineste og finurligste street art og i hver gade kan man gå på opdagelse påny.

 

Til havs på dope!

Her til morgen sejlede vi fra Langkawi med færgen til Penang, som er en lille ø i det nordligste del af Malaysia. En anelse trætte af at flyve, besluttede vi os for en sejltur på 3 timer i stedet. Fulde af fortrøstning nåede en mildest talt ikke særlig pædagogisk taxachauffør, der kørte os til færgen, at jage en skræk i livet på os. “You go’ by ferry? Why not plane. You can go other ways also. Very much wind. Throw up. I would not go”.  Nå, men nu var vi der (sammen med alle de lokale, og kun meget få andre med rygsæk), og jeg fik hældt søsygetabletter i rejsefølget, og så var vi klar. Turen var ganske rolig, og godt trætte af tabletterne sov vi stort set hele vejen, mens samme – absolut ikke særlig børnevenlige – film, blev afspillet på storskærm hele to gange undervejs.

 

Penang er bl.a. kendt for byen Georgetown, hvor vi skal være de næste 3 dage, inden vi rejser til Singapore på søndag. Vi har nydt de sidste 9 dage med sol og strandliv, og er klar på at sætte ind med de sidste oplevelser, inden vi skal tilbage til de nordlige breddegrader om en lille uges tid. Børnene glæder sig efterhånden til at komme hjem, og derfor var det ekstra skønt at mærke at de trods alt kunne mobilisere en voldsom iver for denne nye by, som umiddelbart virker som en sand lille perle. Især pigerne er voldsomt facineret af gadekunsten. Der skal lidt mere til at imponere en teenager, der stadig er ved at restituere ovenpå de dårlige håndboldresultater til EM:-) Vi satser på at creme brule kan gøre noget af jobbet.

 

Med det bedste fra Laos og Vietnam

Der er 100-vis af skønne kaffebarer og tempoet er ganske roligt. Nærmest Laos-agtigt. Og baseret på det første måltid vi har fået, lader det også til at vi næsten er tilbage på Vietnam-niveau hvad angår det kulinariske. Nøj, det tegner godt for de næste 3 dage.

 

Snapshots fra dagens slendretur i gaderne – der er så mange smukke farver og huse.

 

Dette fede stykke kunst er lige til venstre for vores hoveddør!

 

Muntri Mews

Vi er i øvrigt landet på det fedeste boutique hotel. Indretningen er helt særlig, og vi bor i det fineste store familieværelse, hvor stilen bare er så fed og gennemført. Og med et gigantisk badeværelse, som faktisk har 2 værelser i sig selv:-) Hvert et hjørne på hotellet rummer små fine fortællinger og kroge, man kan gå på opdagelse i og hvor man kan sætte sig til rette og bare iagttage. Pigerne er også her ellevilde og godt tilfreds med økonomiministerens valg. Cinnamon Cathedral Hotel i Hanoi har til dato ligget højest på listen, over fede steder vi har boet undervesj, men det her bejler hårdt til at overtage pladsen i toppen. Vi må se, hvad de næste dage bringer.

 

Mer’ vil ha mer….

Det tegner lovende for denne sidste uge af vores allerede fuldstændig fantastiske tur. Og uden at sige for meget har vi allerede en rute i ærmet til en tur engang ude i fremtiden, for de sidste 7 uger har været absolut nogle af de mest mindeværdige nogensinde. Men lige nu suger vil alt vi kan ud af det, den her tur endnu har i ærmet til os. Tror ikke Georgetown skuffer!

 

Take care derhjemme….vi ses lige snart!

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *